diumenge, 14 de juny del 2009

II CURSA DE LES PLANES DE SANT JOAN DESPÍ

Participació del never a la II Cursa popular de les Planes de Sant Joan Despí. En aquesta cursa participen els atletes Esteban, Ceci i Fran, que tenint present que els tres són de la localitat veïna de Cornellà, i aquesta es trobava de festa major, té el seu mèrit. L’atleta Esteban a l'haver estat pare fa poc, va fer bondat, però les males llengües diuen que els atletes Cecilio i Fran estaven a altes hores de la matinada, birra en mà a la plaça catalunya, veient l’actuació del mític Rosendo.

D'esquerre a dreta Cecilio, Esteban i Fran.

El dia es presenta amb una xafogor espectacular i moltíssima calor. El recorregut: dues voltes a un circuit totalment trencacames, amb inici i final al parc de la Fontsanta de Sant Joan Despí. D’inici, els tres atletes del never amb objectius molt diferents, l’Esteban a baixar de 40, l’atleta Fran a millorar l’actuació de la setmana anterior, i l’atleta Cecilio a fer quilòmetres.

De sortida, l’atleta Esteban se’n va cap endavant, l’atleta Fran a mantenir un ritme sostingut i l’atleta Cecilio a acabar dignament. Als pocs quilòmetres tots els atletes veuen clarament que avui patirien de valent. Una calor asfixiant, un circuit amb pujades i baixades sense treva i la temperatura que pujava per minuts.

A la segona volta del circuit i al voltant del p.k. 8 la mala notícia de la cursa, al costat de l’atleta Fran, un altre atleta es desploma. Ràpidament el nostre atleta i els corredors del voltant s’aturen, l’ajuden a aixecar-se i avisen als equips d’emergència. La veritat és que aquestes coses et donen que pensar. L’atleta caigut no entrava en raons i només deia que volia acabar, ja que quedava poc. Com deia un atleta veterà que va aturar-se i volia fer-li entrar en raó, curses n’hi ha moltíssimes i salut només una. Des d’aquesta pàgina desitjar-li una ràpida recuperació i que només hagi estat un ensurt. Al comentar l’incident en meta, l’atleta Cecilio que venia una miqueta més endarrera ha comentat que l’ambulància l’estava atenent.

L'atleta Cecilio a l'arribada a meta.

Al final de l’infern de cursa, temps discrets dels nostres atletes i la sensació que a aquestes alçades de la temporada la calor és insuportable.

Esteban 43:03 Correcte, tot i que volia baixar.
Fran 51:13 L’incident no es excusa.
Cecilio 1:04:13 Va pagar la calor.

2 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Són temps difícils per fer curses amb aquestes calors...
Tot i així aconseguir que no et passi com aquest noi que es va esbair és molt significatiu. Vol dir que esteu forts.
Felicitats.

FRANK JIMENEZ ha dit...

gracias por los animos
en la carrera a pie nos queda la maquinista el 5 de julio, pero con esta calor la cosa ya no esta para hacer marcas