dilluns, 22 de juny del 2009

EL PALAU NOVELLA POT ESPERAR

El cap de setmana de la Quebrantahuesos els atletes del Never tornen a agafar la bici i continuen fent quilòmetres per les carreteres de Barcelona. Sortida programada des de Gavà per tal de pujar Begues, Olesa de Bonesvalls, Avinyonet, Olivella, pujar a Palau Novella i baixar cap a Castelldefels i tornada a Gavà. Com sempre passa, del que estava programat a la realitat “ todo parecido con la realidad es pura coincidencia”. Per començar baixa d’última hora de l’atleta Joan, i l’atleta Jose queda amb la resta del grup a Avinyonet. En resum des de Gavà només surten els atletes David i Fran.
El ciclista Jose entrenant la seva càmera.
A les 07:30 A.M. els atletes David i Fran comencen la ruta pujant Begues per enllaçar amb Olesa de Bonesvalls i recollir a l’atleta Jose a Avinyonet. L’atleta Jose havia sortit de Sant Esteve i ja havia realitzat uns quilòmetres baixant a Martorell, Sant Sadurní pujant pels Cassots i arribant al punt de trobada amb força temps d’antelació. Pel que fa als atletes David i Fran, després de pujar Begues arriben a Avinyonet morts de fred, i l’atleta Fran els suplica fer un tallat, la seva suplica es escoltada i fan el tallat en l’únic bar obert a aquestes hores. Seguidament continuem la marxa per l’itinerari previst, Sant Cugat Sesgarrigues i gir a l’esquerre cap a Olivella.
El ciclista David arriabant a Avinyonet.
Arribada a Olivella i es començar a mascar la tragèdia, l’atleta Fran els avisa en reiterades ocasions que el desviament cap al Palau Novella es trobava en la mateixa direcció Olivella. Els atletes David i Jose no fan cas i comenten que el desviament esta més endavant, el Fran els hi torna a repetir, i ells erre que erre, "pues nada" així fins a Sant Pere de Ribes.....Viva la cabezoneria . Suposo que ara entendreu el títol de la crònica, en resum, una vegada plantats a Sant Pere de Ribes van decidir continuar fins a Sitges i travessar les costes per arribar a Castelldefels i “cada mochuelo a su olivo”. Per acabar el matí amb 92 Km. rialles i com diu el títol “ El Palau Novella pot Esperar “. Per cert al Jose encara li quedava un tros fins a Sant Esteve al final va fer un total de 130 Km.

Tot i que per la pose ho sembli, no es Indurain és el Fran.

PD; Mentre nosaltres discutiem l'atleta Esteban es va marcar un 40:05 a la cursa de 10 Km de la Vila Olímpica, Enhorabona!!! Sembla que la paternitat li ha donat ales.

1 comentari:

Passenger ha dit...

Vaya rutilla de "globeros" que habéis hecho. A ver cuando tenéis lo que hay que tener y os venís conmigo al Bruc. Por cierto mi blog vuelve a estar activo (y con novedades). Y otra cosa ¡al loro! que estoy entrenando mucho.