dimecres, 10 de juny del 2009

DUATLÓ DE MUNTANYA DE MARTORELL

El passat dia 7 dos atletes del Never, el David i el Jose, van debutar amb la modalitat de duatló de muntanya. Aquest debut es va produir a Martorell. Aquesta prova constava de 5 quilòmetres de cursa a peu, 22 quilòmetres de BTT per finalitzar amb altres 2,5 quilòmetres de cursa a peu. La cosa va anar força bé, cap d’ells va prendre mal je,je,je. El dia va acompanyar, dia fantàstic i molta calor. A la primera transició els dos atletes del nostre club van arribar junts amb un temps de 21 minuts, degut a la manca d’entrenament la transició va ser una mica lenta, i seguidament en el tram de BTT l’atleta David va imposar la seva veterania en la disciplina i va despenjar a l’atleta Jose. Al final arribada a meta amb l’atleta David aturant el crono amb un temps de 2 hores i 4 minuts, i seguidament l’atleta Jose amb un temps de 2 hores i 11 minuts.
En resum, un bon debut i esperant que la resta d’atletes del Never s’animin a fer el salt a aquesta disciplina.

Els atletes del Never Jose i David abans de la sortida.