diumenge, 14 de juny de 2009

II CURSA DE LES PLANES DE SANT JOAN DESPÍ

Participació del never a la II Cursa popular de les Planes de Sant Joan Despí. En aquesta cursa participen els atletes Esteban, Ceci i Fran, que tenint present que els tres són de la localitat veïna de Cornellà, i aquesta es trobava de festa major, té el seu mèrit. L’atleta Esteban a l'haver estat pare fa poc, va fer bondat, però les males llengües diuen que els atletes Cecilio i Fran estaven a altes hores de la matinada, birra en mà a la plaça catalunya, veient l’actuació del mític Rosendo.

D'esquerre a dreta Cecilio, Esteban i Fran.

El dia es presenta amb una xafogor espectacular i moltíssima calor. El recorregut: dues voltes a un circuit totalment trencacames, amb inici i final al parc de la Fontsanta de Sant Joan Despí. D’inici, els tres atletes del never amb objectius molt diferents, l’Esteban a baixar de 40, l’atleta Fran a millorar l’actuació de la setmana anterior, i l’atleta Cecilio a fer quilòmetres.

De sortida, l’atleta Esteban se’n va cap endavant, l’atleta Fran a mantenir un ritme sostingut i l’atleta Cecilio a acabar dignament. Als pocs quilòmetres tots els atletes veuen clarament que avui patirien de valent. Una calor asfixiant, un circuit amb pujades i baixades sense treva i la temperatura que pujava per minuts.

A la segona volta del circuit i al voltant del p.k. 8 la mala notícia de la cursa, al costat de l’atleta Fran, un altre atleta es desploma. Ràpidament el nostre atleta i els corredors del voltant s’aturen, l’ajuden a aixecar-se i avisen als equips d’emergència. La veritat és que aquestes coses et donen que pensar. L’atleta caigut no entrava en raons i només deia que volia acabar, ja que quedava poc. Com deia un atleta veterà que va aturar-se i volia fer-li entrar en raó, curses n’hi ha moltíssimes i salut només una. Des d’aquesta pàgina desitjar-li una ràpida recuperació i que només hagi estat un ensurt. Al comentar l’incident en meta, l’atleta Cecilio que venia una miqueta més endarrera ha comentat que l’ambulància l’estava atenent.

L'atleta Cecilio a l'arribada a meta.

Al final de l’infern de cursa, temps discrets dels nostres atletes i la sensació que a aquestes alçades de la temporada la calor és insuportable.

Esteban 43:03 Correcte, tot i que volia baixar.
Fran 51:13 L’incident no es excusa.
Cecilio 1:04:13 Va pagar la calor.

2 comentaris:

Bufal VORAÇ ha dit...

Són temps difícils per fer curses amb aquestes calors...
Tot i així aconseguir que no et passi com aquest noi que es va esbair és molt significatiu. Vol dir que esteu forts.
Felicitats.

FRANK y MONTSE ha dit...

gracias por los animos
en la carrera a pie nos queda la maquinista el 5 de julio, pero con esta calor la cosa ya no esta para hacer marcas