dimecres, 16 de gener de 2013

MITJA DE SITGES


Cronica de Albert
Com sempre aquí teniu la crónica de la ultima cursa, en aquest cas realitzada per Albert, excel·lent atleta però pèsim reporter, amb la qual cosa es farà el que es pugui.
Mitja marató que ja és una clásica del club, ja que en els últims 5 anys hi hagut participació d’algun membre del club, alguns més que altres però sempre presents.
El recorregut d’aquest any ha variat, donat que es tracta d’un circuit urbà amb dos voltes de recorregut, amb els atractius de correr per l’interior del casc antic de sitges, i amb el avantatge de saber el que queda a la segona volta. El recorregut és totalment pla i és una mitja molt bona pels atletes que busquin baixar temps.


Aquest any participen els atletes: Albert, Fran, Sonia, Miquel (Patiño), Miquel (Peñin), Joaquim, així mateix acompanyats per amics del club Marcelo i el seu germà.
Molt contents de la participació de Miquel (Peñin), ja que feia dies que no participava activament en les curses del Never, de fet s’estava jugant retirar.li la llicència del club, jeje. 
Com cada cursa, es segueix la rutina, amb el café per alguns al Bar de l’hotel Calipolis, ja que alguns atletes no rendeixen sense el poder activador de la cafeína, i com és clar visita als lavabos de rigor. 
Recordar i animar a la participació dels atletes que no han vingut i que se’ls hi troba a faltar, i que són clàssics de les curses, Xavi, Ceci, Miquel, jordi. 
Bueno finalment inici de la cursa, amb tot el grup junt, i de seguida els dos miquels començen a marcar un ritme alt, marcant una mitja de 4:40 els kilometres inicials.
Per la seva banda sonia que es separa continuant el seu ritme, i fran i albert, aguanten fins el quilometre 6-7 on el grup dels Miquels es marxen sensiblemet. Per la seva banda Albert i Fran continúen junts fins el quilometre 10 aproximadament on els quilometres inicials massa agosarats passen factura a Fran, que és un diesel i sempre va millor anant de mneys a més. Jo per la meva banda continuaria fins a final de cursa molt a prop de Miquel Peñin, que tampoc va poder seguir el ritme de 4:34 de mitja del Miquel Patiño.

Finalment el temps dels atletes:
Miquel Patiño: 1 h 36 m ¿?  Exactament no ho sabem perque es va oblidar el xip.Sembla mentida a la teva edat. Donen resultat les tirades llargues.
Miquel Peñin: 1h 39 40 s. Bona reaparició
Albert: 1h 40 m 15 s. Acceptable
Fran: 1h 43 m 33 s. Hi ha marge de millora
Sonia: 1h 48 m 13 s
Joaquim: 1h 31 m 09 s