divendres, 2 de novembre del 2012

CURSA DE L'AMISTAT I D'ALTRES

Abans de res demanar-los disculpes per l'oblidat que tenim el blog. És culpa única i exclusivament meva, aquest any vaig més ocupat que de costum i el blog esta pagant les conseqüències.
Dir-vos, que tot i dispers, però el Never continua viu i realitzant curses. Des de l'última entrada, amb la participació de Floren i el Pani a la Cursa de la Vinya, els nostres atletes han realitzat varies curses. Entre elles, la mitja marató de Sant Joan Despí, la cursa de Cornellà, s'adjunta foto, on com podeu veure el relleu generacional esta assegurat, i la Mitja del Mediterrani.


També comentar-vos, que aquest proper cap de setmana farem el tradicional viatge al País Basc, concretament a Donostia per tal de realitzar la Behobia - San Sebastia. Aquest any tenim el camp base a Hernani i des d'allà intentarem passar un bon cap de setmana compaginant gastronomia, cerveses i cursa, ja veurem com acabem.


També aquest any participarem a la marató de Barcelona, que aquest any serà històric, ja que si la cosa va be, tindrem a la primera dona del Never a la sortida d'una marató. També segur que debutarà el Miquel en aquesta distancia, així que amb una mica de sort serem un grapat d'atletes del Never pels carrers de Barcelona.


Per tancar aquesta entrada resum, només comentar-vos que aquest passat dia 1 van fer la clàssica Cursa de l'Amistat, per a mi, una de les curses més maques en la que es pot participar. Aquesta cursa surt del Castell de Montjuïc i després de travessar tota Barcelona finalitza pujant al Tibidabo dintre del parc d'atraccions. Aquí un deixo un parell de fotografies.

Una salutació i força Never.


1 comentari:

Objetivo: Behobia ha dit...

Aquí tenéis una crónica y una pequeña galería de fotos de la cursa de este año: http://objetivobehobia.blogspot.com.es/2012/11/cursa-de-lamistat.html
Un saludo y suerte en la Behobia!