dilluns, 3 de setembre de 2012

CURSA DE LA VINYA

Des de l'any 2009 cap membre del Never havia fet acte de presència a la cursa de la vinya. Enguany, els atletes Pani i Floren han decidit anar-hi -aquest últim acompanyat d'altres amics com l'Enrique (ja va acompanyar al Never a la cursa de Cornellà de 2009), el Fidel, la Mari, el Miguel i l'Àngel-.


Molt bon ambient a Sant Llorenç d'Hortons a la sortida, 30 minuts abans de l'habitual. Encertada la decisió de l'organització d'avançar l'hora d'inici de la cursa ja que a mesura que passaven els minuts feia més calor.


El Pani s'ha posicionat als primers llocs a la línia de sortida, mentre la resta ho feia al darrera de tot, excepte el Floren que ha sentit per megafonia l'anunci de l'inici de la prova des dels lavabos del poliesportiu municipal (petites emergències d'última hora). Tot i així ha sortit ràpid pensant que els que s'havien posat al final ja haurien sortit. Doncs anava equivocat perquè només havia sortit el Pani, a uns metres anava el propi Floren i, per darrera la resta d'amics.


Inici amb baixada fins la riera del municipi. A partir d'aquí gairebé 4 kilòmetres de prolongada ascensió. Durant aquesta el Pani ha posat la directa, ha marxat cap endavant i el Floren ja l'ha deixat de controlar visualment. Per darrera, l'Enrique ha anat incrementant el ritme fins que s'ha posat amb el Floren.


Per darrera, l'Àngel i el Miguel anaven relativament a prop l'un de l'altre fins que l'Àngel va decidir posar terra pel mig.


A partir del kilòmetre 5 es van alternar baixades i pujades (tobogans) amb una nova pujada des de la riera que va trencar el ritme a més d'un.


Per darrera del tot, la Mari i el Fidel van anar plegats durant tota la cursa, gaudint del paisatge, dels camins entre vinyes i prenent-se la prova com una mena de passeig.


Per davant, el Pani va arribar en solitari, pulveritzant la seva marca de l'any 2009 en aquesta cursa. Aquí s'ha vist la seva bona feina feta durant els últims anys i la seva progressió tant en la distància de 10 km. com a les curses de fons en general.


Per la seva banda, el Floren i l'Enrique van mantenir la seva societat fins la línia d'arribada on van arribar plegats. Per darrera d'aquests va arribar l'Àngel, qui va sorprendre amb el seu temps malgrat la seva poca preparació i, per darrera d'aquest va arribar el Miguel, qui va patir més del compte. Finalment, va arribar el Fidel i la Mari amb el mateix ritme amb el que van començar.


Desprès de la recollida d'obsequis, fotografies dels participants i salutacions al Pani que marxava cap a casa. El Floren i la resta s'han dirigit cap a la piscina municipal amb les respectives famílies per acabar de disfrutar de la jornada i de la companyia dels seus.


Vet aquí els resultats:


Pani: 51:51. Molt en forma.

Enrique: 56:48. Poc ambiciós.

Floren: 56:54. Content amb el resultat semblant al de 2009.

Àngel: 01:03:54. Capacitat de sacrifici. Poc rodatge.

Miguel: 01:07:49. Molt per sota de les seves possibilitats. Pajarón

Mari i Fidel: 01:12:38. Conservadors per desconeixement del traçat de la prova.