dimarts, 3 d’abril del 2012

34ª MARATÓ DE BARCELONA.

Participació del never a la 34ª edició de la Marató de Barcelona. En aquesta cursa participen els nostres atletes Jose, Pani, Xavi, Ceci, Oscar i Fran. En aquesta edició els nostres atletes, després d’un hivern amb alts i baixos en la preparació, no tenien gaires bones expectatives, però una marató es especial i més la de Barcelona. Per començar, canvi d’horari la nit anterior amb la qual cosa més d’un va haver-se de posar més d’un despertador. Al final tothom arriba a punt de trobada i sense ensurts. Dia espectacular amb una molt bona temperatura i més de 16.000 atletes en la línia de sortida. Després de comenta la jugada i que aquest any sí, el guarda-roba funcionés sense massa aglomeració, els nostres atletes s’adrecen a la línia de sortida. Aquest any, tots excepte el Ceci, teníem el mateix color de dorsal, blau, amb la qual cosa van poder gaudir de la sortida tots plegats.

D’inici decidim anar en grup fins al quilòmetre 30 si tot va be i llavors a partir d’aquí “campi qui pugui”. De sortida ritme molt tranquil i anar fent, amb la calor que feia seria molt important el tema hidratació. El grup anava avançant amb el Xavi, Pani, Jose i Fran, amb el ritme pactat. El Ceci ho feia més endarrera. Els quilòmetres anaven passant i cap al p.q. 11, 12, el Xavi comença a quedar-se, uns problemes físics el tenen una miqueta tocat. El trio continua fent al ritme pactat. Aquest any molta animació als carrers, cosa que sincerament s’agraeix molt. Pas per la mitja marató en 1:51, el ritme era adequat i les forces encara continuaven intactes.

Començaven la segona part del recorregut i tot continuava segons el pactat, a partir del p.q. 30 comencen els problemes. El Fran comença a patir problemes estomacals que el fan quedar-se una mica enrederit. Per davant el Jose i el Pani van fent, per darrera el Xavi al seu ritme i el Ceci anava fent. Cap al p.q. 34 el Fran amb els problemes estomacals superats, aconsegueix agafar al Pani i al Jose i continuen la marxa. Ja en aquest punt les forces anaven molt justes i el Jose marxa per endavant, i el Pani comença a patir més del compte. Darrera el Xavi com un rellotge anava fent i el Ceci mantenia. Els últims quilòmetres com no podia ser de cap altra manera, els nostres atletes pateixen, però al final tots arriben a meta i amb temps mitjanament acceptables. Una altra marató al sarró, i ja van unes quantes.




Resultats;
Jose:
3:44.
Fran: 3.55.
Oscar: 3:58.
Xavi: 3:59.
Pani: 4:11.


Ceci:4:32.


1 comentari:

Miquel G. ha dit...

Vaja cracks !!
Quina enveja !!
A veure si per la propera estic amb vosaltres !
Una abraçada