dimecres, 9 de maig de 2012

MONEGROS 2012


Participació i crònica del David a la Maraton Orbea Monegros 29er, tot comença el dia 05/12/2012 sortida de Castelldefels direcció Sariñena a 50km de Fraga.  Arribada i ràpidament a buscar dorsals i a dinar taper de pasta per agafar forces, que falta farà. Un cop dinat i muntades les bicis ens  apropen a la sortida que ja esta plena i encara queda mes de mig hora.

Tot comença puntual 13:30h, primer tram molt rodador  i ràpid, desprès la cosa es va complicant per desnivell i per les cames que ja comencen a passar factura, recorregut molt trenca cames.  Els km passen i les cames cada cop mes castigades, avituallaments perfectes clima perfecta per ser el desert.  En el últim avituallament parada per recuperar forces i engrasar cadena ja que fa molt de soroll i no roda amb fluïdesa, desprès els últims 30km a tope per no agafar mes temps. 

Per fi arribada amb 119km a les cames i 5h12m de pols i terreny desèrtic. Aquí una mostra de les cares de patiment i pols.  Tot molt be una cursa per repetir l’any vinent amb mes valents que vulguin venir del Never.