dimecres, 15 de febrer del 2012

MITJA DE GAVÀ

Participació del Never a la Mitja Marató de Gavà-Castelldefels, en aquesta cursa participen els atletes Albert, Xavi i Fran. Miguel-on es baixa d’última hora per molèsties al bessó, no són preocupants, però ara que s’inicia el tram final per la preparació per a la Marató, val més prevenir.
Arribada a Gavà a les 08:00 i -0,5 graus per donar-nos la benvinguda, un fred d’un parell de c..... Trobada amb el Xavi i a posar-nos a cobert. Cafè amb el bar del costat de la sortida, el de cada any, per cert crec que aquests any ja fèiem algun trieni. Després de comentar la jugada i veure el fred reflexat a la cara dels atletes, cap al poliesportiu a canviar-nos. La sensació de fred no ens la trèiem ni al pavelló, una mica d’escalfament i cap a la sortida.



En principi decidim agafar el globus de l’1:40 fins al quilòmetre 10 i després ja veurem. Així ho fem, a poc a poc els quilòmetres anaven passant, però la sensació de fred no ens la podíem treure. El recorregut era el clàssic de cada any, amb sortida al costat de l’estadi per baixar i agafar la B-204 fins al passeig marítim, allà direcció Castelldefels fins a l’antic apeadero de la platja i tornada pel mateix lloc. A partir del p.q. 10 el Xavi marxa una mica per endavant, l’Albert el seguia a distància i el Fran continuava més enrera i totalment bloquejat pel fred. Així va continuar la cursa fins al final, fem menció especial al tram de la B-204 de tornada, des del p.q. 16 al 19, amb un vent totalment gèlid de cara que va fer aquest tram molt dur.
Al final, la sensació dels tres atletes va ser que ho bé feia massa fred o que no estem acostumats, però que el patiment havia estat massa excessiu.
L’organització com cada any, molt acurada i correcte.
Per cert al marxar de Gavà a les 12:00 aproximadament, 3º graus.

Resultats:
Xavi:
1.40.17 Molt correcte.
Albert: 1:40.36 De menys a més.
Fran: 1:42:22 Mort de fred.






1 comentari:

Anònim ha dit...

Muchas Felicidades!!!! Que valientes que sois!!! La verdad que tiene mucho mérito correr en esas condiciones!!! Un abrazo
A quien veré en la media de Barcelona???

Sonia