divendres, 2 de març del 2012

MITJA MARATÓ DE BARCELONA

Participació del Never a la Mitja Marató de Barcelona, en aquesta cursa participen els nostres atletes Sónia, Ceci i Fran, va causar baixar el Miguel-on que no s'acaba de recuperar d’unes petites molèsties. Arribada a Barcelona via ferroviària i metro. Agafar el transport públic a aquestes hores tant matineres fa que es barregin “els fiesteros” que encara no han anat a dormir amb els atletes que es desplacen a la cursa. Sincerament, fa uns anys endarrera igual algun atleta del Never era del que deambulava pel metro a aquestes hores, però sense xandall.



Temperatura molt suau i dia asolejat, l’hora de la sortida 08:45, ens fa matinar una mica més del compte. Però res que no es pugui veure recompensat amb el plaer de córrer pels carrers de Barcelona, que per cert, aquest any, entre curses i manifestacions no se si hem fet més quilòmetres corrents o caminant.
Aquest any s’ha de donar l’enhorabona a l’organització, ja que tot i els problemes amb les cues a la recollida de dorsals i la manca d’algunes talles de samarretes, el guarda-roba, els avituallaments i l’organització de la meta van ser molt bons.
Pel que fa a la cursa els nostres atletes sortien han objectius molt diferents, la Sónia sortia a provar-se després d’unes curses d’absències per motius laborals, el Ceci a intentar millorar la seva MMP i finalment el Fran a rodar a ritme de marató amb intenció de forçar a la part final de la cursa.


El recorregut amb canvis respecte a passades edicions, ja que no es realitza la pujada de Via Laietana per baixar per la Rambla de Canaletes, i aquests quilòmetres els han de recuperar amb anades i tornades per carrers paral·lels. Crec que el recorregut històric era molt més maco, i sobretot per la gran quantitat de guiris que cada any més ens acompanyen en aquesta cursa.
Al final resultats dispars, la Sónia finalitza amb molt bones sensacions amb un temps de 1:49:08, el Ceci no gaire content amb un temps de 1:58:54 i el Fran amb un temps acceptable però amb unes sensacions molt rares, seria el refredat d’aquesta setmana amb un temps de 1:42:08.