dilluns, 26 de setembre de 2011

III TRIATLÓ OLÍMPICA DE CALAFELL

Participació del Never a la III Triatló de Calafell en la distància olímpica, és a dir, 1,5 Km. de natació, 40 Km. de ciclisme i 10 Km. de cursa a peu. En aquesta triatló participen els atletes Joan, Esteban, ja recuperat de la seva participació a la Ultra Trail Montblanc la qual va finalitzar en 44 hores, enhorabona crack i Fran.
D’inici caldria matinar una mica, ja que els boxes s’obrien a les 07:00 i la sortida estava prevista per a les 08:00 hores. Arribada a la línia de sortida a les 06:50 hores i sense temps gairebé per comentar res al box per deixar el material i a la línia de sortida.


El tram d’aigua va patir canvis d’última hora i al final van ser dues voltes amb sortida i arribada a la bocana del port de l’escola de vela. Aquestes dues voltes estaven delimitades per tres boies de les quals les dues primeres si que es veien força be, però la tercera costava una mica. En aquest tram de cursa val a dir que l’aigua es trobava molt calmada i a una molt bona temperatura amb la qual cosa no estava permès l’ús de neoprè. En aquesta part com era de preveure l’Esteban va nedar a un molt bon ritme i va sortir ben situat amb un temps de 30:01, el Joan va nedar correctament realitzant un temps de 36:04 i el Fran tot i no passar-ho tant malament com de costum, no va sortir l’últim de l’aigua amb un temps de 43:54.


El tram de ciclisme era un circuit urbà totalment pla al voltant del casc urbà de Segur de Calafell al qual s’havien de donar sis voltes. Aquest circuit perfectament senyalitzat i tallat totalment al trànsit, va fer que es fos molt ràpid. Cal tenir present que en aquesta distància es permet el drafting ( circulació en grup ). Aquí cadascú va acoblar-se al grup que més l’interessava i va passar francament molt ràpid. Fer esment que era comentari unànime que més d’un atleta havia fet alguna volta de menys, però qui es vulgui enganyar que s’enganyi ell. Els temps dels nostres atletes va ser de 1:10:18 l’Esteban, 1:15:31 el Joan i 1:16:20 el Fran.

Per finalitzar el tram de cursa a peu eren tres voltes a un circuit que anava des del port de Segur fins a Calafell pel passeig marítim. Aquestes hores del matí ja la calor era força important, però tot quedava recompensat per la gran quantitat de públic i les ganes de finalitzar, en aquest tram si que estava controlades les voltes mitjançant les clàssiques polseres per volta. El temps van ser Esteban 47:47, Joan 47:50 i Fran 51:50.


En resum un gran matí per gaudir de la competició i començar a posar-nos en forma per la temporada que tot comença.


La setmana vinent BTT Sant Joan Despí – Montserrat 75 Km. i marnaton Port Ginesta – Sitges nedant.