diumenge, 6 de febrer del 2011

25ª MITJA DE GRANOLLERS

Participació del Never a la 25ª edició de “ LA MITJA”, en aquesta edició participen els nostres atletes Miquel H., Jordi ( Mulay ), Joan, Sonia, Xavi, Esteban, Fran i l’estrena en la distància de la Susana. Baixa d’última hora del Miguel al qual desitgem una ràpida recuperació. Desplaçament i punt de trobada a la línia de sortida una mica caòtic. El Joan i la Susana s’havien ocupat de la logística, es a dir, recollida de dorsals i obsequis i el punt de trobada el situem en un bar on havien arribat els més matiners és a dir Xavi, Sonia i Fran. Els nostres atletes van arribant excepte l’Esteban, que com que s’està preparant l'Extreme Costa Daurada decideix fer el desplaçament Cornellà – Granollers en bici, per després de córrer la mitja, tornar també en bici. Resultat, tots de puto cul, foto amb la meitat del Never i cap a la sortida amb un mínim escalfament.

S’ha de dir que aquesta mitja té la fama de ser bastant ràpida, però el recorregut amb una primera part fins al p.q. 10 aproximadament en pujada tot i els tobogans i una segona en baixada no ens ha donat aquesta sensació. Una organització de 10, com cada any i uns carrers plens de gent amb un dia de sol espectacular, amb fet que es gaudis d’un matí d’atletisme espectacular.

Amb el crack del Frank del Somos una Banda.

Pel que fa als resultats dels nostres atletes, Jordi, Joan i Esteban han sortit a un bon ritme que l’Esteban no ha pogut aguantar i s’han plantat en meta per sota de 1:30, amb l’Esteban a 1:34. El maestro ( Joan) esta tornant a agafar la forma, i més d’un ja comença a tremolar. Per darrera Xavi continua imparable, Miquel i Fran es mantenen tot i que avui Miquel ha anat acompanyat i la secció femenina del Never cada dia millor. Sonia amb 1:51 i el debut de la Susana finalitzant sense problemes en 2:25. La preparació per a la Marató continua i diumenge vinent farem l’últim test a la mitja de Gavà.

Resultats;
Jordi 1:27:59 Molt bona marca.
Joan 1:28:10 El maestro torna.
Esteban 1:34:10 Molt bon entrenament.
Xavi 1:39:19 Continua la seva progressió.
Miquel 1:41:12 Correcte.
Fran 1:42:05 Correcte.
Sonia 1:51:00 Molt bona marca.
Susana 2:25:40 Termina sense problemes, bon debut.

PROPERA CURSA I ÚLTIM TEST PRE-MARATÓ MITJA DE GAVÀ.