diumenge, 13 de febrer de 2011

MITJA MARATÓ DE GAVÀ-CASTELLDEFELS

Participació del Never a la mitja de Gavà – Castelldefels, en aquesta Mitja participen els atletes Jordi ( Mulay), Albert, Robin, Jose, Pani, Miquel H, Ceci, Xavi i Fran. Aquesta mitja l’encarem com a últim test de cara a la Marató del proper dia 6 de març a Barcelona. A poc a poc els nostres atletes van arribant al punt de trobada, com no podia ser d’una altra manera en un bar dels voltants de la sortida. Allà apareix el Xavi que aquesta vegada s’havia encarregat de la logística, recollida de dorsals i obsequis, i al mateix bar ens trobem amb el company de fatigues Jordi (Bufal Voraç) salutacions i cap al polisportiu on estava situat el guarda-roba. Foto de rigor i un escalfament com deu mana. El dia es començava a obrir i tot feia preveure un bon matí d’atletisme.
De sortida es preveia un duel al capdavant de la cursa entre Mulay i Jose, un segon grup format per l’Albert, Miquel, Xavi, Pani i Fran i per darrera el Ceci. Aquest any el recorregut en la seva primera part i la part final ha canviat, la veritat crec que s’ha millorat, amb un començament en baixada i una part final pels carrers de Gavà que tot i que s’han fet llarg, s’ha guanyat en animació per part del públic. El primer tram en baixada ha fet que els nostres atletes l’aprofitessin i tots els plans de temps de rodatges s’han vist superats i com veureu ha estat tot un èxit per a les marques realitzades. En resum els deures ja estan fets i d’aquí a tres setmanes el primer gran repte de l’any, ens veiem a la marató.

Resultats:
Jose 1:24:25 MMP i millor marca del Never.
Jordi 1:25:53 MMP excelent.
Robin 1:35:24 Preparat per la Marató.
Albert 1:35:40 MMP en plena progressió.
Xavi 1:36:31 MMP profeta en su tierra.
Miquel 1:36:56 MMP encara està a temps d'animar-se a la marató.
Fran 1:38:38 MMP es noten les series.
Pani 1:42:52 A pagat l'inici trepidant.
Ceci 1:56:19 MMP a per la tercera marató.

1 comentari:

Bufal VORAÇ ha dit...

Osties!!! Quins cracks!!! Tots ho heu fet molt bé. Jordi brutal i Fran he vist en un moment d'encreuament que anaves molt fort. Felicitats a tots plegats i una al·legria molt gran per a mi coincidir amb vosaltres.
Per cert us ha sortit competència i això passa per no patentar cony!
Ens veiem a BCN.
Salut i Potes!!!