diumenge, 30 de gener del 2011

3ª DUATLÓ DE MUNTANYA VALLBUENA

Participació de part del Never a la 3ª Duatló de Muntanya Vallbuena a Viladecans. En aquesta cursa participen els atletes David, Esteban i Fran. Aquesta duatló consta de dos circuits tant de cursa a peu com de BTT. La primera part de cursa a peu, la llarga consta en pujar des del camp de beisbol de Viladecans, lloc de sortida, fins a Sant Ramon i tornada al camp de beisbol, després un recorregut en BTT per Viladecans, Sant Climent, Gavà i tornada a la sortida, hi ha dues opcions, un curt de 19 km i un llarg de 21 km, per finalitzar amb dos quilòmetres de cursa a peu pels voltants del camp de beisbol de Viladecans.
D’inici David s’havia encarregat de la logística, recollida de dorsal, i el lloc de trobada era a les 08:00 hores als voltants de la zona de transició, Esteban i Fran venien junts. A l’arribada, una rasca bastant important i els dubtes sobre quina roba portar. Un cop decidits deixem la bossa al guarda-roba i ha deixar la bici a la zona de transició, escalfament, que més que escalfar era treure’ns el fred i cap a la línia de sortida.
Els objectius per part de tots era prova el nostre estat de forma, però clar l’estat de forma de l’Esteban, futur ironman a l’estiu, i David que amb BTT es intractable, fan que el Fran sortir a gaudir des de darrera, i així ho fem.

D’inici Esteban agafa una mica d’avantatge en la cursa a peu al David, que fa que quant aquest arriba a la transició l’Esteban ja marxava. Posteriorment al tram de BTT, David avança a l’Esteban i les distàncies es mantenen a l’últim tram a peu, arribant tots dos a meta amb un minut de distància. Per la seva part el Fran per darrera, s’ha trobat molt còmode inclòs en BTT que no la tocava des de la tardor, i amb bones sensacions tot i que en BTT ha optat pel circuit curt.
Al final i aquest any amb una organització molt bona, botifarra per tots i la preparació pels reptes que s’apropen continua.


Resultats;
David; 2:06 posició 83 de 450.
Esteban; 2:07 posició 86 de 450.
Fran; 2:16 (amb circuit curt de BTT).


PROPERA CURSA MITJA DE GRANOLLERS.