diumenge, 29 de novembre del 2009

86ª JEAN BOUIN.

Participació del Never a la 86ª edició de la Jean Bouin, cursa degana a Espanya. En aquesta cursa participen els atletes Ceci, Miquel G. Jordi (cap de colla) i Fran. Per començar desplaçament en transport públic fins a la línia de sortida, Avd. Maria Cristina, excepte el Miquel G. que va preferir desplaçar-se en moto. El temps tot i que es preveien pluges, el dia va aguantar i temperatura excel·lent per l’època de l’any en la qual ens trobem. La primera sorpresa ens la portem al veure el dorsal assignat a l’atleta Jordi, en una cursa amb 6.000 inscrits, a ell li assignen el núm. 66, que tot i que en aquesta cursa els atletes professional fan una cursa a part, aquest dorsal és de semi- élite. La veritat és que el Never ja esta agafant un nom dintre de l’atletisme mundial, je,je,je,je.

D'esquerre a dreta Miquel G., Fran, Jordi i Ceci.

Un cop comença la cursa cadascú al seu ritme, la veritat és que tot i la gran afluència de gent, han arribat a meta 5.200 participants, fora del primer tram fins a la Gran Via, es podia córrer força bé. El recorregut és tot un clàssic, sortint de davant de la Font de Montjuïc, per girar pel carrer Lleida i anar a buscar la Gran Via, fins a l’Arc del Trionf, revolta pels carrers adjacents, baixada fins a l’Estació de França, passeig marítim, Colom i avinguda Paral·lel cap a dalt, per tornar a girar pel carrer Lleida i fer una volta passant per sobre de la Font Màgica, i meta a l’avinguda Maria Cristina. La veritat és que l’última pujada del Paral·lel, el carrer Lleida i la volta per passar per sobre de la Font, fan que no es puguin aconseguir bones marques. Tot i això el recorregut és força atractiu. El resum de l’actuació del nostres atletes ha estat correcta, amb el Fran per endavant, el Miquel G. una més enrederit i el Jordi amb el Cecilio que han anat junts fins al p.q. 3 on el Ceci s’ha despenjat.
Per últim i com a dada negativa i que per desgràcia s’està repetint bastant sovint a les curses de Barcelona, la lentitud del guarda-roba, que a primera hora funcionava bastant correcta, però que quant arriba la multitud dels que fan 50 minuts es desborda. Avui l’atleta Ceci ha estat més de 30 minuts fent cua.

El Ceci no surt a la foto, estava al guarda-roba, "al loro" amb el dorsal del Jordi.

Resultats;
Fran 45:45 Correcte.
Miquel G. 46:56 Més que correcte.
Jordi 50:45 Bona tornada a la competició.
Ceci 53:45 Gairebé ha estat més estona al guarda-roba, que corrents.

Última Hora; Des de Sant Sebastià ens arriben noticies que el nostre atleta Esteban, ha estat al voltant de les 3:15 a la Maratò de Donostia, ja informarem.