diumenge, 22 de novembre del 2009

19ª CURSA CEC COLLSEROLA

Participació del Never a la 19ª cursa CEC per Collserola, en aquesta cursa participen els atletes Jordi, Miquel H., Miquel G., Joan, Esteban, Albert ( amic de l’Esteban ), i Fran. En principi cursa de 16 Km bastant durilla amb 800 metres de desnivell, com el nom indica per camins de Collserola. D’inici ens trobem a les portes de la U.P.C. a l’hora indicada, l’Esteban i el Fran ja havien fet el cafè de rigor, i només arriba a la sortida comença a ploure, tot s’ha de dir que poca cosa. A la sortida ens trobem amb el Frank i el Pere del “somos una banda”, últimament sembla que ens estem fem un marcatge a l’home, bromes de rigor i cap a la sortida.

D'esquerre a dreta, Jordi, Joan, Fran, Miquel H., Esteban, Albert i Miquel G.

Els primers quilòmetres eren de pujada espectacular fins a l’antena d’Esplugues, així que només passar per l’arc de sortida, el grup del Never es trenca, el Joan tira cap endavant, seguit a poca distancia per l’Esteban, darrere d’ells el Miquel H. i el Jordi fan un bon duet, i tancant el grup Miquel G. i Fran, s’ho prenen amb força tranquil·litat per tot el que quedava per endavant. La cursa continuava i les posicions no variaven, la veritat es que aquestes curses tan exigent no donen lloc a la sorpresa i posa a cadascú al seu lloc.

Perfil de la cursa, com es pot observar maquissim.
Sobre el p.k. 10 l’anècdota del dia, el Miquel G. hem pregunta sobre per quin quilòmetre anem, jo miro el pulsometre i el podometre marcava 9,6 quilòmetres, li dic que no pot ser, ja que tot i no conèixer el recorregut si que m’havia mirat el perfil, i tot just havien començat a baixar per la qual cosa vaig calcular que anirien pel 8,5 aproximadament. A l’arribada el podometre hem marcava 18 km. i comentant amb el Miquel H. i Joan que portaven GPS a ells els hi havia sortit 17,8 km o sigui que el Polar no funcionava tan malament.
Tot i que sabiem que el recorregut seria dur, la veritat és que s’han complert les expectatives amb escreix, recorregut durissim i exigent, però molt maco. A l’arribada a meta i a falta dels resultats definitius, Joan arriba obrin el grup amb en temps molt bo, l’Esteban tot darrera d’ell i amb la mirada posada a la marató de Donosti del cap de setmana vinent, Jordi i Miquel arriben junts amb uns temps molts correctes i tancant la participació del Never el Miquel G. i el Fran amb un temps 1:46:41.

En resum una matinal d’atletisme del bo, amb un recorregut molt bonic i tot i la pluja inicial, un clima òptim.

Resultats;
Joan - 1h 28' 32'' el 55 de la general.
Esteban - 1h 30' 18'' el 70 de la general.
Miquel H. i Jordi - 1h 40' 05'' els 212 i 213 de la general.
Fran i Miquel G. - 1h 46' 43'' els 320 i 322 de la general.

Per cert molta sort per l’Esteban i el Bufal Voraç que la setmana vinent participen a la marató de Donosti.