diumenge, 7 de juny del 2009

VII CURSA CAN MERCADER - ALMEDA

Diumenge actiu pel never, a la participació masiva dels atletes del never a la cursa de Can Mercader – Almeda, li hem d’afegir la participació de dos dels nostres atletes al duatló de muntanya de Martorell. A la cursa atlètica de Cornellà participen els atletes Joan, Miquel, Miguel, Tomàs, Albert, Cecilio, Jordi (Mulay) que debutava amb el never i Fran, baixa d'última hora Esteban que tenia una gran raó, es trobava al paritori esperant el naixement de la seva segona filla, des del never ENHORABONA tant a l’Esteban com a la seva dona.
Dia esplèndid amb sol , temperatura molt calorosa i trobada dels atletes que a la línia de sortida. La veritat es que feia goig veure tantes samarretes del never, per cert, llàstima que la nova equipació escara no estigués preparada per aquesta cursa, en breu la veureu en primícia en aquesta pàgina.
D'esquerre a dreta i de dalt a baix, Miguel, Fran, Miquel, Cecilio, Tomàs, Joan, Jordi i Albert.

La cursa arrenca amb un Joan esplèndid com sempre, que imprimeix un fort ritme i marxa sol per endavant. Darrera seguint el ritme marcat pel Miguel, es forma un grup amb el Jordi, Miquel, Fran i Albert, i més enrera el Tomàs i el Cecilio. L’atleta Joan realitzar la cursa en solitari i fa un temps molt bo, seguidament l’atleta Miguel va deixant als atletes del grupeto, i també se'n va en solitari. Darrera es forma un duet entre el Miquel i el Jordi fins als últims metres i més enrera d’ells l’atleta Fran s’enfonsa i es avançat per l’Albert, i tancant els nostres atletes el Tomàs es regula perfectament i el Cecilio amb els seus problemes de turmell fa el que pot. En resum i com passa sempre, cadascú al seu aire per un recorregut de dues voltes per un circuit urbà passant davant del nou estadi de L’Espanyol.

RESULTATS DELS NOSTRES ATLETES:

Joan 41:46 Més que correcte.
Miguel 44:10 Els entrenament en altura s’ha notat (La Seu).
Jordi 46:06 Excel·lent debut.
Miquel 46:15 Regular com sempre.
Albert 47:15 Aproximat, l’atleta va oblidar-se el xip.
Fran 48:46 Molt discret.
Tomàs 50:17 Bona actuació.
Cecilio 59:53 Fa el que pot.

FINS AVIAT I FORÇA NEVER.

1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

Collons, quina pila de Never's junts.
Enhorabona a tots.