dimecres, 15 d’abril del 2009

XIX CURSA DE FONS DE CANOVELLES

Participació del NEVER a la cursa de fons de Canovelles i amb bon temps, que desprès del “via crucis” de les pluges del dies festius de setmana santa s'agraeix. Per tercera vegada els atletes del nostre club participen en aquesta cursa tan maca en un dia tan assenyalat. D’inici una gran decepció, ja que en aquesta cursa havien de debutar les promeses del Never, el Pau i el Roger, fills de l’atleta Jordi, però els excessos amb les mones van fer que tots dos fossin baixes d’última hora.


D'esquerre a dreta Jordi, Fran i Cecilio.

En aquesta cursa participen els atletes Jordi, Cecilio “ mig lesionat” i Fran. Trobada al bar de cada any situat al costat de la sortida i comentari sobre la travessa del cap de setmana, si el Sevilla hagués guanyat al Getafe teníem 13, però que farem. A la sortida ens trobem amb les “machines” de la Montse i el Frank del Somos una banda, que tot i estar preparant la Quebrantahuesos 2009 no deixen les curses a peu, com us he dit unes màquines.

Cursa amb diferents objectius pels nostres atletes, Jordi a trotar una mica i mirar de superar els seus problemes al genoll, Cecilio tot i tenir el turmell lesionat ha intentar fer la cursa, i el Fran a rodar una mica i continuant fent quilòmetres de cara al Marató de Madrid. De sortida ja es veu que Cecilio no pot, i que el Jordi no té el seu dia i el Fran va fent. El recorregut, amb modificacions respecte de les últimes edicions sobre tot en la part mitja i final, força maco. Dit això, cal dir que la zona mitja estava plena de fang, evidentment això no es culpa de la organització, portava quatre dies plovent, però el final pel polígon va ser força avorrit. Un cop a meta, el millor de la cursa, botifarrada i cervesa cortesia de l’atleta Jordi. En resum una molt bona forma de començar el dia de la mona.

Amb la Montse i el Frank del Somos una Banda.

Resultats dels nostres atletes;

Fran 1:19:16. Correcte.

Jordi 1:27.10 Amb problemes al genoll.

Cecilio Abandonament al quilòmetre 5.

PROPERA CURSA; CURSA DE LES AIXETES I MARATÓ DE MADRID.