dilluns, 13 d’abril del 2009

CURSA BOMBERS 2009.

Perdoneu pel retard, aqui us penjo la cronica feta pel Miguel de la cursa de bombers a la qual per un problemilla no vaig asistir. Gràcies per tot Miguel.
Cursa de Bombers, des de l'arribada es nota el bon ambient y l'organització de la cursa. La climatologia acompanya al dia.Absència destacada en aquesta cursa del nostre ALMA MATER, Fran, per problemilles familiars, una abraçada de tots els runners. Participació a la cursa dels atletes del NEVER, Miquel, Cecilio Miguel y una nova aportació que esperem no sigui l'última Xavi, cunyat del Miquel.

Punt de trobada, porta d'entrada a l'Estació de França, cafetito de rigor, intercanvi d'impressions i estratègies. Des del moment de la sortida es nota la bona organització, es col·loquem als calaixos de més de 60', avui no es dia de fer grans marques, massa gent.
Tret de sortida, carrerrita discreta, els dos miguel marxen junts, la qual cosa seria una constant fins al final de la cursa, carrera d'obstacles intentant sortejar tota la gent que corre, entrada en meta. Molt bona l'organització a l'hora de donar les begudes i impressionant el sistema de guarda-roba, tant de bo la resta d'organitzacions de curses prenguin nota de les bones maneres de la cursa de Bombers.Fins a la propera cursa, NEVER RUN ALONE.

D'esquerre a dreta Cecilio, Miguel, Miquel i Xavi.
Temps dels nostres atletes;
Miguel i Miquel 47:42, correcte.
Cecilio Per problemes físic es va retirar.
Xavi Sense dades.
PROPERA CURSA CANOVELLES, 13.04.09.