diumenge, 19 d’abril del 2009

SORTIDA EN BICI.

Sortida en bicicleta de carretera per les comarques del Baix Llobregat, Alt Penedès i Garraf. Després de molt dies intentant-lo i no aconseguint quadrà les agendes dels atletes del nostre club, per fi aquest dissabte poden quedar uns quants. En aquesta sortida han participat el Jose, Joan, David i Fran. El lloc de trobada Gavà, allà quedem a les 08:00 hores, i el recorregut pactat, Gavà – Begues – Olesa de Bonesvalls – Avinyonet – Sant Pere Molanta – Olivella – Sant Pere de Ribes – Sitges – Castelldefels – Gavà. Pel Jose, Joan i David un passeig matinal, i pel Fran tot un repte.



D'esquerre a dreta, Joan, David, Jose i Fran.

De sortida bon temps i comencen pujant Begues, que pels que fan molt de temps que no agafem una bicicleta de carretera, com és el cas de l'atleta Fran, sembla el Alpe Huez, però pel ritme imposat i pactat la cosa no passa a major i pugem força bé. La veritat és que el recorregut era força maco i sense gaires cotxes. A l'arribar a Avinyonet reagrupament i foto amb l’automàtic i sobre el seient de la màquina del Jose, amb molt de compte per no ratllar-la ( je,je,je,je ).

Cua del grup per les costes amb el David xerrant.

Després i sense descans, Sant Pere Molanta, Sant Pere de Ribes, Sitges, on ens trobem amb un grup molt nombrós del Run Penat, on el biker David que és mou més per aquest “mundillo” coneix a un dels components i fem totes les costes amb ells. Bueno, tots, tots no, el Fran ja anava mig mort i més que res, per tal de realitzar la foto que us adjunto, creieu que és bona excusa??? no va poder aguantar el ritme. Per finalitzar pel passeig marítim de Castelldefels i Gavà.
En resum una ruta de 73 Km molt maca i pel Fran el retrobament amb la bici de carretera després de molts i molts anys, que tot s’ha de dir es va fer molt més fàcil amb la paciència del Joan, David i José.
Fins a la pròxima, i que sigui aviat.

1 comentari:

FRANK JIMENEZ ha dit...

Aneu pel bon camí
Es comença amb una sortideta i no et dones compte i estas fent marxes de 200 km , je je
Ens veiem