diumenge, 14 de desembre de 2008

XX MITJA MARATÓ CIUTAT DE VILANOVA

Primera mitja marató d'aquest temporada després de que les inclemències meteorològiques ofeguessin el debut del never en les mitges a Vilafranca. En aquest debut han participat els atletes del never Miquel, Jose, Cecilio, Esteban , Ramon ( alter ego del Jordi ) i Fran.

Per començar i després de les previsions meteorològiques, dia solejat i amb fred raonable. De Sortida dintre del never hi havia tres grups amb objectius bastants diferents, en Ramon ( alter ego del Jordi) i l'Esteban buscaven temps aproximats 1:30, Miquel, Jose i Fran temps aproximat de 1:45 i per últim Cecilio en el seu debut a la distància volia baixar de les dues hores.


Cal dir que aquesta mitja no es la millor per tal de realitzar marques, ja que al seu recorregut existeixen constants pujades i baixes que, tot i que suaus al final passen factura. En general una bona cursa per estrenar-nos aquest any a la distància i ha continuar entrenant que la Marató s'aproxima.
Temps reals dels nostres atletes:

Ramon: 1:32:50 ( Excel·lent ).

Esteban: 1:34:49 ( Una lesió el va impedir rendir al 100%).

Jose : 1:42:47 ( Progressa adequadament ).

Miquel: 1:44:55 ( Regular com sempre ).

Fran: 1:45:35 ( Actuació correcte ).

Cecilio: 1:58:51 ( Excel·lent debut amb la distància).

PROPERA CURSA 31.12.08 CURSA DELS NASSOS.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha sorprés l'absència de l'atleta Jordi. Ke t'ha pasao neng?

Xavi

Xavi ha dit...

Esteu fets uns màquines. Moltes felicitats a tots.

SALUT I FORÇA ha dit...

Vull agraïr la cessió del pitral al Jordi, l'experiència va estar molt bé, estic satisfet amb el resultat obtingut a la meva primera mitja marató. Ànims que s'apropa el gran dia. Salut!