diumenge, 30 de novembre del 2008

85 JEAN BOUIN 30.11.08

Participació del Never a la 85 edició de la Jean Bouin, la degana de les curses de Barcelona. En aquesta edició han participat els atletes del Never, Jordi, Miquel, Cecilio, Esteban ( ja és quasi un dels nostres ) i el Fran.


Per començar la jornada cal dir que tot i les previsions, fred, però no tant, suportable. Arribada a la línia de sortida després d’aparcar amb temps, increïble !!!!, fins i tot hem pogut de fer un cafè, per cert al bareto més cutre de Barcelona, i cap al guarda-roba. Allà una mica de cua i per no perdre el costum, cap a la línia de sortida escalfant el mínim, per no dir res.

La cursa que havia sofert modificacions en el recorregut, força bé, tot i que com ja se sap en aquestes curses de Barcelona, molta gent, carrers estrets a l’inici i al passar per les zones de les catifes més estretament encara, de totes formes fa goig córrer entre tanta gent. Que us he d’explicar, són el NEVER RUN ALONE.
Cal dir que tot i les modificacions, el Paral·lel fa molt de mal als últims quilòmetres, i desprès el carrer Lleida per rematar-lo, però tot i això temps correctes pels atletes del Never.

Temps reals:

Miquel 45:58. Fran 46:35. Jordi 49:24. Cecilio 52:35.

PROPERA CURSA MITJA MARATÒ CIUTAT DE VILANOVA 14.12.08.