dijous, 1 de gener del 2009

CURSA DELS NASSOS

Arriba el cap d'any i per tancar-lo res millor que una clàssica, la Cursa dels Nassos o Sant Silvestre, gran participació dels atletes del Never, això si, per problemes de feina i horaris tothom s'ha hagut de mobilitzar pel seu compte i no s'ha pogut realitzar la tradicional fotografia de família amb tots els participants del Never. Només arribar a la línia de sortida ens trobem a la "machine" de la Montse del Somos una Banda, un dels nostre referents, foto de rigor i cap a la sortida.

D'esquerre a dreta Fran, Joan Carles, Cecilio, Jordi, Montse " Somos una Banda" i Miguel.

Al arribar a la sortida ens trobem amb la delegació del Never a Barcelona, els atletes de la divisió, amb atletes consagrats com el Rubem, atletes clàssics com la Regina o l'Albert i noves incorporacions com el Xavi i el Josep per cert aquest últim s'estrenava com a atleta. Seguidament el tradicional cofee, el canvi d'opinions entre els atletes i un petit escalfament on s'incorpora el nostre atleta més destacat en Joan.

Recorregut de la cursa.
Després de les fotos de rigor, començar la cursa i com sempre, no fem cap mena de cas al nom del nostre club i es realitzen petits grupetos a diferents ritmes. Moltíssima gent i un recorregut modificat amb zones molt estretes que feien molt difícil agafar un ritme constat. L'atleta Jordi va donar l'ensurt de la jornada al topar-se contra una branca d'un arbre quant intentava avançar posicions per la vorera, al final res d'importància, només un fort cop al seu braç dret.
D'esquerre a dreta, a dalt Rubén, Miguel, Joan Carles, Regina i Xavi, a baix Albert, Joan, Cecilio, Josep i Jordi.
Absent a la foto els atletes del Never Tomàs i Uriol.

En resum, una magnifica forma de finalitzar l'any realitzant 10 Km. tranquilets pel mig de Barcelona, envoltats d'infinitat d'atletes amb moltes ganes de fer conya i passar-ho bé.

FELIÇ ANY 2009 A TOTHOM I FORÇA NEVER .

PROPERA CURSA MITJA MARATÓ DE SITGES 11.01.09.

3 comentaris:

FRANK JIMENEZ ha dit...

Desde la Banda desitjar-vos un feliç 2009 força esportiu.

Lo Búfal ha dit...

Hola companys. Ja veig que teniu un bon grup. Amb més d'un ja he coincidit algún cop. Ens veiem a Sitges.
Que el 2009 vingui carregat de kms.
Bones festes.

sergi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.