dimecres, 6 de març del 2013

MITJA DE MONTORNÈS

Crónica del Miguel.


Nova participació d’alguns dels integrants del NEVER, en Miquel i Miguel, o el que ja comença  a ser conegut com el tàndem de los Migueles, binomi que en aquesta cursa va donar molt bons resultats.
Arribada  a Montornés amb temps, busquem  aparcament amb tranquilitat, degustem el cafelito de rigor, i recollida de dorsal en el poliesportiu proper sense embussos i sense problemas, per cert a l’interior ens trobem amb la nostra estimada companya i única femina del NEVER, Sònia, que “d’incognit” es va presentar a fer la cursa malgrat uns petits problemes en els últims dies  que no la van deixar entrenar tot el que ella volia.
Dintre del Poliesportiu preparatius diversos previs a la cursa, i a escalfar, si nois escalfar, us sona allò que pràcticament no podem fer a les curses, doncs vam poder realitzar una sessió d’escalfaments, increíble no??.

Pistoletazo de sortida i ràpidament Miquel tira cap endavant amb aquest ritme que li dona l’impetu juvenil, intento no quedar-me enrere i comencen a avançar corredors.
Cal dir, que els canvis realitzat per l’organització per tal de millorar el circuit han donat els seus fruits, en la nostra opinió, és millor realitzar els primers quilòmetres per la zona del  polígon quan la  cursa és molt compacte i els corredors van amb força que no acabar els últims quilòmetres corrent per un polígon vuit, sense gent ni cap animació i arribant amb les forces minvades, en aquest sentit molt bé per l’organització.
Al quilòmetre 5 la cursa es disgrega, uns corredors agafen el camí cap la META i altres iniciem el recorregut de sortida de Montornès cap la Roca.
Superem la primera pujadeta en el Qm 7 i, a partir d’aquí carretera fins els Qm 13, població de la Roca, on entrem per sota d’una hora al pas del  punt de control, aquí s’incia la volta cap Montornès  A aquestes alçades de la cursa el tàndem funcionava molt bé, tant Miquel com jo portaven un ritme còmode, molt bo.

Al Qm 17 , Miquel es despenja una miqueta, però sense perdre’ns  de vista en cap moment, encara portem un bon ritme, arribats al Qm 19 i veient que de forces anava bé decideixo incrementar una mica el ritme, finalment arribem al Qm 20 entrada a la població de Montornès i amb una bona baixada que ajuda a fer aquest últim quilòmetre volant, i més amb l’animació de la gent.
Entrada en META, passem a recollir la caixa amb el lot de productes de neteja i mentre ens canviem ens mengen un merescut plat de pasta, que desprès d’una mitja marató entra de p.m.
En conclusió, molt bona organització, un bon lot de productes, un esplendit dia per còrrer i bones marques.
Salutacions i amb les mires posades en la MARATÓ DE BARCELONA, que la tenim a tombar la cantonada, FORÇA NEVER!!!
TEMPS:
Miquel: 1:35:50
Miquel:1:35:24 MMP
Sònia: 1:53:35

PROPERA CURSA, MARATÓ DE BARCELONA, FORÇA NEVER.