dilluns, 18 de febrer de 2013

MITJA DE BARCELONA

Una cursa més pels components del Never, en aquesta ocasió Miguel, Fran, Ceci i Miquel.
A les 7:45 com un rellotge suís els dos Miquels es troben a l’Estació del Nord i després d’una breu espera el wassup els avisa de que Fran i Ceci trigaran 10 minuts, per tant un cafè sol i un amb gel per als “tocayos”.
Bona temperatura (ideal per córrer), i molta gent però la organització de 10, teníem dubtes després de la mitja de Granollers (que se’ls hi va anar de les mans). Primera prova guarda-roba, nota excel•lent
Sense escalfament previ , Ceci cap el calaix verd i la resta al calaix blau, bon control i tothom en els seus calaixos corresponents.
Comença la cursa, tot i les 14.000 persones es pot córrer sense problemes (no com a Granollers que semblava un embut). De seguida, i com a prova de la fluïdesa (tot i la gentada) Miquel agafa un bon ritme, els 3 primers quilometres a 4,36, Miguel s’estima més anar agafant poc a poc el ritme i Fran vol acumular quilòmetres sense mirar el crono, però ja s’adona que les sensacions no eren bones. Per darrera Ceci va fent el que pot (des del desembre sense entrenar).
Sense masses canvis Miquel continua amb bones sensacions i roda en 4,28, Miguel ja ha agafat un bon ritme i fora d’alguna sensació estranya, els seus bessons aguanten. Fran continua patint però aguanta com un campió (maratón man és el que té, sap patir i a sobre de l´espanyol “casi na”) i Ceci per problemes amb un peu ha d’abandonar en el 15.
Per cert el Sr. de la dreta de la foto us puc assegurar que no va correr la mitja. 

Arribada a meta i fi de cursa, el guarda-roba una altra vegada excel•lent . En resum cursa molt bé organitzada, un bon recorregut i una bona temperatura, que han fet el diumenge ideal per a córrer.
Anècdota: A Miguel li ha donat per la moda retro, portava GPS Casio i ha fos els satèl·lits.

Resultats;
Miquel; 1:35:09, Impresionante.
Miguel; 1:35:49, Impresionante.
Fran; 1:43:07, El domingo sufrirá, sí o sí.
Ceci; KO en el 15.