diumenge, 29 de gener del 2012

XIII MITJA MARATÓ DE TERRASSA

Participació del Never a la XIII edició de la Mitja de Terrassa, en aquesta cursa participen els atletes Xavi, Miquel i Fran. Baixa d’última hora de l’atleta Miguel, la feina és el primer, i com a novetat, portem al Ceci de fotògraf, gràcies.
Desplaçament per carretera i estacionament en zona tranquil·la, s’ha de dir que els atletes Xavi i Miquel ja havien realitzat aquesta cursa, el Fran debutava. A l’arribada a Terrassa ens trobem el que la veritat ja ens esperaven, cotxes gelats i una rasca d’un parell de nassos. Baixada cap a la zona de sortida i cafè de rigor, allà amb el plànol a la mà ubiquem al nostre fotògraf oficial, per un dia i comentem la jugada.

Un cop deixada la bossa, sense aglomeracions, els nostres atletes que s’havien portat molt bé amb trobat un lloc molt adient per escalfar, veure foto adjunta, ho han fet una estona i cap a la línia de sortida.El Xavi i el Miquel que ja coneixien el recorregut, fan cinc cèntims al Fran, posant-lo al cas de les moltes pujades i baixades, la veritat és que és un recorregut trencacames i bastant dur.

De sortida els nostres atletes decideixen sortir tots tres junts i després la cursa posarà cadascú al seu lloc. Només sortir saludem a l’incombustible Abuelo Runner, un crack, que tot i els problemilles físics que arrossegava, allà estava al peu del canó.El trio dels nostres atletes ha durat fins al p.q. 5 aproximadament, on el Miquel s’ha quedat una mica més enrederit, Xavi i Fran continuaven junts a un ritme bastant acceptable i amb molt de fred.


Els quilòmetres anaven passant i el ritme del duo Xavi i Fran era més que correcte, per darrera el Miquel també portava un bon ritme i el més important, no notava les molèsties que li van fer abandonar a Sitges i que no li permeten entrenar regularment.
Al final i després de l’última pujada del p.q. 17 al 19 que s’ha fet durilla, Xavi i Fran arriben junts a meta a un temps més que correcte de 1:41:27, i el Miquel en 1:50:50 i sense cap problema físic.

En resum un bon i fred matí d’atletisme al Vallès, amb una molt bona organització, botifarrada inclosa i la cosa que no para, la setmana vinent canviem de Vallès i fem la Mitja de Granollers.



Resultats:
Fran:
1:41:27.

Xavi: 1:41:27.
Miquel: 1:50:50.




PROPERES CURSES MITJA DE GRANOLLERS I DE GAVÀ.




1 comentari:

Abuelo Runner ha dit...

Pues si que os podéis dar por satisfechos con el frió que hacia y lo durilla que era la prueba.. los tiempos están fenomenales.
Gracias por los ánimos amigos, un saludo para todos.