dimarts, 13 de desembre del 2011

MITJA DE MATARO


Participació i crònica de la Sònia a la mitja marató de Mataró en companyia del seu germà el Joaquim i un amic del barri l´Oscar.


Diumenge solejat i amb bona temperatura per fer quilòmetres que és del que es tracta. Arribem a Mataró a les 8.30 hores per recollir a temps els pitrals, canviar-nos i deixar les bosses al guarda-roba. Sortida a les 10:00 hores des de la plaça Espanya de Mataró i arribada al mateix lloc. Comença el recorregut pel mig del poble fins al kilòmetre 5, per desprès continuar durant 14 km pel passeig Marítim i la carretera nacional, part d’aquest tram es fa una mica pesat i avorrit. En arribar al kilòmetre 19,3 entrem de nou al poble i comença el tram més dur de la cursa, una dura pendent amb bastant desnivell que ens fa arribar al kilòmetre 20, a on suavitza una mica la pujada fins a la meta, un final de cursa bastant dur.



Cal assenyalar la bona organització de la carrera que va posar a disposició dels atletes el “Palau Municipal d´ Esports Josep Mora” per la recollida de dorsals, guarda-roba, vestuaris, “lavabos” i posterior punt de massatges al costat de la sortida-arribada de la carrera, molt accessibles i sense patir aglomeracions d´ atletes i llargues cues. Amb quatre punts d´ avituallament amb ampolles d´aigüa, l´ últim just abans de la forta pendent dels últims quilòmetres. I per últim destacar el gran obsequi d´ aquesta carrera d´ una bossa amb gran varietat de productes d´ higiene i neteja com es pot apreciar a la foto i que molta gent amb experiència... per portar-los portava carrets de la compra ja que pesaven una miqueta... Espero que per la propera pugui anar acompanyada de la resta de components del Never!!



Resultats:
Oscar:
1:27:53
Joaquim: 1:33:12
Sònia: 1:54:36