diumenge, 27 de novembre del 2011

XXIª MITJA MARATÓ DE MUNTANYA DEL CEC.

Participació del Never a la XXIª Cursa del Centre Excursionista de Catalunya, aquest any inagurant la distància en mitja marató. En aquesta cursa participen els atletes Joan, David, Pani, Albert i Fran. Cal dir que una altre part del Never, havia decidit participar a la clàssica Jean Bouin, en breu tindreu la crònica. Per començar, matinal amb bon temps, però amb baixa temperatura. El lloc de trobada era a les 08:00 hores davant del Frankfurt Predralbes, amb força fred però els nostres atletes van arribant. Aquesta cursa que transcorre gairebé amb la seva totalitat pels corriols i camins de Collserola, és una mica especial pels nostres atletes, ja que per molts d’ells aquesta muntanya és el seu hàbitat natural d’entrenament sobretot per la vessant de Sant Feliu.

Després d’agafar els pitralls i una miqueta d’escalfament tots a la sortida. La tàctica en principi estava clara, es formarien dos grups, per davant anirien el David i el Joan, i per darrera Albert, Pani i Fran intentarien fer la cursa en grup. Aquest any amb la nova distància, mitja marató, havia una part d’aquest que no el coneixien, però un cop acabada, s’ha de felicitar a l’organització, ja que aquests han estat dins d’un marges normals de duresa i s’ha fet molt distret. De sortida la pujada a Sant Pere Màrtir ja comença a marcar diferències. Desprès un recorregut trenca-cames amb pujades selectes i baixades per corriols, que degut al fang i la humitat a les pedres per les pluges dels dies anteriors, en segons quins trams es feia força perillosa. En resum, una matinal d’atletisme del bo, amb una organització molt bona i un recorregut dur i maco.



Pel que fa a l’actuació dels nostres atletes, aquests es trobem continuant la seva preparació de cara a les grans cites del 2012, amb un resultat més que acceptable. David, que està com una moto, ha acabat per davant, el Joan, tot i els seus problemes d’esquena d’aquesta setmana, una miqueta més enrera, i l'Albert, el Pani i el Fran han complert i s’han presentat en línia de meta en grup amb un temps més que acceptable.


Resultats, a falta de confirmació oficial;


David: 1: 51.
Joan : 1: 53.
Albert: 2:07.
Pani: 2:07
Fran: 2:07.





1 comentari:

Abuelo Runner ha dit...

Muchas felicidades a ese quinteto, pues me comentan que era durita la prueba y encima con barro en bastantes sitios.. un valor añadido a terminarla en esos tiempos.