dimarts, 18 d’octubre de 2011

DUATLÓ DE NÚRIA

Participació i crònica del David a la 14a DUATLO ALTA MUNTANYA DE NURIA 2011.La duatlo consta de 11Km BTT pujada de Queralbs a Fontalba per una pista que no para de pujar però no te dificultat tècnica, transició a Fontalba i fins tornar a Fontalba passant pel Puigmal 2900m i per Núria 15Km de cursa a peu, 2ª transició agafar la BTT i baixar tot el camí de pujada fins Queralbs total 37Km.
Diumenge dia 09/10/2011 a les 08h inici de la duatlo amb molt de fred, l’ organització ens comunica que tant a Fontalba com al Puigmal fa molt de vent i tenien raó vent i fred.Bon ambient a la sortida foto del atleta David amb els seus companys de fatiga l’Óscar i el Pablo, tret de sortida mai millor dit ja que la sortida la donant amb una escopeta de caça.
Primer tram BTT no gaire fi, però pugem amb 1h10m dintre del previst, transició una mica lenta ja que les bambes no estan al seu lloc trigant 15m en trobar-les, cursa a peu 2h36m molt bones sensacions. Foto al Puigmal pelat de fred. Baixada de tràmit amb BTT fins a Queralbs, temps total 4h22m. de pura i dura muntanya.