dimecres, 25 de maig del 2011

II PUJADA AL TIBIDABO.


Aqui va la crónica del Jordi, primer podi del NEVER, enhorabona Mulay.


Avui “toca” una de muntanya en principi “suau”...(9 kms. de muntanya amb 500 metres de desnivell acumulat) pel debut d’un altre Never...Simón àlias ”Simoncheli” en companyia d’en Jordi “Mulay”.
Punt de trobada a la sortida núm. 6 de la Ronda de Dalt per deixar un vehicle al Tibidabo i un altre cap al lloc de la sortida, recollida de dorsals i samarretes, i no hi ha temps de mes... i cap a la sortida (l’escalfament breu des del lloc de l’aparcament fins a la recollida de dorsals).

El primer tram de cursa pujada molt forta...per camins estrets. Arribada a un tram de la carretera de les aigües més ample i tothom a cap endavant, fins que ha arribat el 2n tram de pujada continua (2 Km. aprox.), fins arribar al punt d'avituallament en el Km. 3,8, en el punt de creuament amb la carretera del Tibidabo.

Aquí, després de la dura pujada, és on començava la cursa de "veritat" per muntanya. Creuem la carretera i ens enfilem per un corriol estret amb pedres, arrels i forats.
Al cap de 1Km aprox. comença una divertida i ràpida baixada de 2 Km on ens trobem tot tipus de terrenys (camí ample, corriols estrets, pedres, sorra, arrels, disgregat,...)


Però quedava el patiment de veritat...una duríssima pujada per corriols estrets fins tornar a recuperar alçada per arribar a l’aparcament del Tibidabo (1,2 km aprox.). Aquí comença l’últim tram de 1 Km en asfalt. Molt pendent i recorregut interessant per l’interior del Parc d’atraccions (...mai s’acaben les pujades....)
En resum...cursa “a priori” no molt dura...però en realitat “durilla”...que entrarà dins del calendari de curses de muntanya.


Ja que és la segona edició és podria millorar el següent: Cronometratge amb xip, posar els cartells dels kms, millor marcatge al terra (sobretot als desviaments).
Al finalitzar molt bona noticia pel Mulay...3er. classificat a la seva categoria (+40 anys)...i PRIMER PODIUM DEL NEVER....ENHORABONA.


RESULTATS: (416 atletes han finalitzat, el primer ha acabat en 39’ 23’’)
Mulay....46’ 33’’.......24 de la general... 3er de la categoria (+40 anys)

Simoncheli....56’ 02’’....131 de la general.....25 de la categoria (+40 anys)


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Mulay, estas hecho un toro. No hay quien te tosa, enhorabuena y a ver si a partir de septiembre coincidimos en alguna de estas. .....para usarte de liebre....jeje
Esteban

Anònim ha dit...

....gracias campeon....tu si keres un toro..y bravo......recuperate pronto......y disfruta del verano...kel invierno sera duro......un abrazo!!!!!!
mulay

Abuelo Runner ha dit...

MULAY con dos cojones ese podiun.. ya lo digo yo una carrera conmigo.. "can caralleu" y ya ha mejorado.
UN ABRAZO Y MUCHAS FELICIDADES.

Anònim ha dit...

...si es que lo malo todo se pega......ja,ja,ja...un abrazo maier y hasta pronto!!!!
mulay