dijous, 19 de maig de 2011

32ª CURSA DE BADALONA.Recorregut: La Rambla, pels carrers de Santa Madrona, Joan Peiró, Sant Brú, Prim, Germà Juli, Via Augusta, Anselm Clavé, Rambla Sant Joan, Avda. Salvador Espriu, Avda. Marquès de S. Mori, Avda. Doctor Bassols, Carretera Antiga de València, Bernat Metge, Don Pelai, Josep Mª de Sagarra, Marquès de Montroig, Parc Carrer Ponent , Guifré, Tortosa, Indústria, Teixidores, Pont sobre via del tren, Passeig del Mare Nòstrum, Mar Jónica, Eduard Maristany, Pl. Del Patí de Vela, Passeig Marítim, Avda. Sant Ignasi de Loyola, St. Isidre, St. Joaquim i la Rambla. Distància: 10.000 metres (10 km).


Avui en Jordi “Mulay” corre a casa la“32ª Cursa del Dimoni” dins del programa de les “Festes de Maig” amb una calor molt forta (serà per l’hora de sortida 10:30 hores...cursa popular...horari popular...), però a part de la calor, he quedat encantat amb el bon ambient i l’alt nivell organitzatiu, tot i ser una cursa gratuïta, popular, i "de festa major" per així dir-ho.

Doncs quedo amb dos amics del barri Ferran i Gabi, recollin dorsals, escalfem i 20’ abans de la sortida, busquem la primera línia de sortida perquè, i això si que la organització pot mirar-ho de rectificar-ho per propers anys, els infantils surten a la vegada que la cursa gran, i és inevitable que alguns nens vulguin estar a primera fila, amb el perill de ser atropellats pels grans amb 1385 persones corrent.


Objectiu...Disfrutar pels carrers de la ciutat i fer un bon temps (aprox. del 40’)
Sortida a les 10:30 hores amb molta gent per davant (“els petits”) fins al pk.1
La cursa no es totalment plana, ni molt menys. Té un parell de punts "delicats" a la primera meitat, fins al pk.4 aprox. “puja” des de el mar cap a la muntanya`, desprès plana amb un parell de pujades (ponts) al pk8 i 9 aprox.
Un parell d’avituallaments d’aigua i un altre “pirata” de l’AA.VV. El Gorg.
En resum molt bona cursa per ésser popular...dues samarretes de cotó gratuïtes al final OK!!!!


Resultat...39’13’’.....40 classificat de la general....10 de la categoria M8.