dilluns, 11 d’abril del 2011

CURSA DE BOMBERS

Aquí us deixo la crónica de la cursa de bombers feta pel Jordi (Mulay).
Participació d’una mínima part del Never a la Cursa dels Bombers de BCN, la resta avui feien BTT (2ª edició La Portals Montserrat en BTT), 60 km. Dia molt calorós...havien quedat a la porta de la estació de França a les 09:30 hores i amb tanta gent el Robin s’ha despistat i no l’hen vist però estava (a la foto no surt).

Xerradeta de rigor del Xavi i Mulay, foto, agafar posicions i a escalfar al calaix. A aquesta cursa els atletes Robin, Xavi i Mulay participen cadascú amb un objectiu molt diferent: Robin a sumar kms. desprès de mesos d’inactivitat, Xavi a trotar (recordem que la setmana vinent s’en va a Madrid a córrer la Marató) i Mulay a intentar baixar la seva millor marca personal tot i que no fa series des de la preparació per la marató de Barcelona.

Molt bona organització, gent al carrer, recorregut, animació per part de grups musicals, etc. (únicament destacar que l’avituallament estava situat al km. 4 i era l’únic y amb la calda que feia hauria fet falta un altre...) com es nota quan una gran marca està darrere...NIKE.


En resum cursa per gaudir de la nostra ciutat i reservar un dia al calendari anual.



Resultats:

Mulay.....38’55’’ MM.PP. (objectiu aconseguit...51’’ menys)

Robin.....47’ 50’’ (molta gent per avançar...)

Xavi........59’15’’ (molta gent per darrere i feia de “xerpa” de dos colegues)