dilluns, 20 de desembre del 2010

MITJA DE VILANOVA

Crónica feta pel Miguelón.
Nova participació dels components del NEVER en una altra Mitja, en aquest cas, la de Vilanova.
Quedada matinera amb el Xavi, a posterior, en la recollida de dorsals ens vam trobar amb el Ceci, després de la recollida ens vam veure amb el Franc i la Motnse del ”SOMOS UNA BANDA”, salutacions i quedada posterior per prendre cafè, un cop en la cafeteria intercanvi d’estratègies i fotito per la posteritatUn cop canviats i preparats per la cursa amb temps de sobre, fins i tot per efectuar l’escalfament, ens situem en la sortida i a córrer.
Els primers quilometres passen ràpids, portem un ritme alegre, en això ajuda el fet que el primer tram de la cursa es ràpida, més tard ho pagaríem.Sobre el quilòmetre 8, en Xavi es comença a quedar una mica endarrerit, veient que anava còmode continuo tirant tot sol.Fent diversos quilòmetres per la població, finalment entrem en la zona de la carretera de Cubelles, a partir del quilòmetre 14 i fins el 18 hi ha una sèrie de baixades i pujades que aquelles alçades de la cursa te l’empassaves com podies.
Personalment aquesta part en va deixar bastant tocat, els problemes d’entrenar sempre en pla, els 3 últims quilòmetres vaig haver d’afluixar el ritme perquè en notava força carregat el bessó dret, haurem d'anar fent un pensament per demanar una zapas noves als Reis.Finalment entrada a la pista d'atletisme i recollida d'obsequis.
Un cop canviats vam tenir el plaer d'intercanviar impressions amb uns companys, els quals saludo des d'aquí i espero que tornem coincidir en properes curses, salutacions Joan Carles i Jordi (espero que us agradi la fotografia de final de cursa).

Els temps van quedar de la següent manera:

Miguel 01:40:22 , bastant bé malgrat els patiments finals de cursa.

Xavi: 01:43:12, Que dir d’en Xavi, una línia i progressió espectacular.

Ceci 02:12:58, Se li va notar a Ceci que corria sense el seu xip, anims Ceci.

Bé i fins aquí la crònica de la Mitja de Vilanova, fins la propera, la ja clàssica Cursa dels Nassos per acabar l'any. Abans de finalitzar m'agradaria aprofitar per desitjar un Bon nadal i Felices Festes a tots els amiguets del NEVER, als amics de SOMOS UNA BANDA i a tots aquells que els agrada córrer i en un moment o altra segueixen les nostres curses, BONA NADAL A TOTHOM.



1 comentari:

Montseta ha dit...

Molt bona cursa i bona companyia.
Que passeu unes bones Festes de Nadal i que l´any que ve ens porti molts dies de carreres per compatir tots plegats.
Fins aviat.
Montse.