diumenge, 12 de desembre de 2010

MITJA MARATÓ DE L'ESPIRALL

Desplaçament del Never a l’Alt Penedès, concretament al barri de l’Espirall de Vilafranca per tal de disputar la seva mitja marató. En aquesta cursa participen els atletes Pani, Joan, Jordi (Mulay), Xavi, Miguel, Miquel H., Albert, Juanma i Fran. Amb un dia assolellat i fred tot i que acceptable per l’època de l’any en que ens trobem, els atletes van arribant a la sortida. Els més matinadors realitzen el cafè de rigor i la visita al Sr. Roca que tant gratifica abans de la cursa. Seguidament, recollida de dorsals i aquesta vegada i ja sembla ésser un clàssic, un escalfament més que correcte.

D' esquerre a dreta i de dalt a baix, Miguel, Xavi, Pani, Juanma, Fran, Miquel, Mulay, Joan i Albert.

Arribada a la línia de sortida i les tàctiques són clares, Mulay i Joan, cap endavant, darrera un mig acord de grupet entre Albert, Pani, Miquel, Miguel, Pani, Xavi i Fran, i darrera el Juanma que debutava en la distància. El circuit amb petits tobogans en principi no presentava massa dificultats, però s’havia d’anar amb compte amb els excessos als primers quilòmetres. Dit i fet, comença la cursa i l’estratègia es compleix, Mulay i Joan al capdavant i darrera el grupet s’ha mantingut compacte fins al quilòmetre 9.

Després de Mitja cursa, Mulay ha deixat al Joan que el seguia a poc metres, darrera Albert i Miquel feien un gran duo, Pani es mantenia al mig, Miguel després d’una setmana de refredat aguantava com podia, Xavi es despenjava lleugerament i Fran es desinflava. Darrera Juanma anava passant els quilòmetres amb la finalitat d’acabar dignament. Aquestes posicions s’han mantingut fins al final amb la majoria dels nostres atletes amb uns temps excepcionals.
En resum el Never no para, les marques comencen a donar por, i ens trobem en plena preparació per a la Marató en l’any que serà el V aniversari del nostre club.

Resultats;
Jordi: 1:28:17 Excepcional.
Joan: 1:29:29 Tornant al bon camí.
Albert: 1:39:13 Millor marca personal.
Miquel: 1:39:15 Molt bon temps.
Pani: 1:41:13 Millor marca personal.
Miguel: 1:42:59 Bon temps.
Xavi: 1:46:12 Correcte.
Fran: 1:48:27 Horrible.
Juanma: 1:55:49 Bon Debut.

PD; Organització de 10, i sobretot després de que el “caraja” que subscriu es deixés la jaqueta amb el mòbil, les claus del cotxe...etc al costat del col·legi de recollida de dorsals i l’organització la recollís i la guardés. Moltíssimes gràcies.