dilluns, 25 d’octubre del 2010

MITJA DEL MEDITERRANI

Participació del Never a la VI Marató del Mediterrani, en la distància de Mitja Marató. En aquesta cursa participen els atletes Tomàs, Miquel, Jordi ( Mulay ), Joan, Ceci, Miguel, el nou fitxatge Xavi i Fran. També durant el recorregut es trobaven el Jose com a fotògraf improvisat, pa lo que ha quedao, i Esteban que donava una volta amb el seu nou pepino de bici.
El lloc de trobada era a les 08:00 hores al nostre guarda-roba “particular”, allà a poc a poc es van presentant els nostres atletes i Fran, que dissabte va fer tasques de logística, va lliurant les bosses de corredor. Allà moment vaselina, moment que les males llengües diuen que és el moment més esperat per algun dels nostres atletes, observeu la foto. Després i sense que serveixi de precedent, escalfament com deu mana i cap a la sortida.
En principi i com passa sempre, cadascú te les seves previsions i tàctica de cursa, en principi Mulay i Joan volen baixar d’ 1.30, Miguel a baixar d’1.40, Xavi a millorar la marca de Sant Cugat, Miquel i Fran que debutaven aquest any en la distància a voltar 1.40, 1.45, i Tomàs i Ceci a intentar baixar de les 2 hores.

Es dona el tret de sortida, i Joan i Mulay marxen cap endavant i com a novetat en el nostre club, fan bo el nom d’aquest i realitzen tota la cursa junts. Per darrera es crea un grup fins al quilòmetre 9 aproximat en que circulen el Miguel, Miquel, Xavi i Fran. Per darrera Ceci circula una mica més avançat que Tomàs que ha volgut sortir des de unes posicions més enrederides.






La cursa va avançant amb una molt bona temperatura per córrer i aquest any amb una organització impecable, tot i que per criticar una mica, el recorregut podria millorar-se, es donen moltes voltes. El duo de capdavanters continua a molt bon ritme, i el grupet de darrera s’ha trencat amb el Miguel per endavant, Miquel una mica més enrederit, Xavi i Fran. A la zona de darrera les coses continuen igual.
A l’arribada a meta, Mulay i Joan es presenten amb un temps d’ 1.28, amb entrada a meta de la mà, estatutos ya !!!!, darrera apareix Miguel amb 1.38, Xavi que als últims quilòmetres va avançar a Miquel amb 1.39 i 1.40, Fran amb 1.43, i Tomàs i Ceci amb un final de fotofinish amb 2.03 i 2.05 respectivament.

Al final més o menys tothom content i un bon inici de temporada, aquesta que es presenta històrica pel nostre club, amb la previsió de uns 10 atletes a la sortida de la Marató i amb 2 possibles Ironmans. AL LORO !!! QUE NO ESTAMOS TAN MAL.

Resultats;
Mulay: 1:28:49. El puto osito duracel.
Joan: 1:28:49. El maestro del alumno aventajado.
Miguel: 1:38:08 Recuperat pel Never.
Xavi: 1:39:24 Espectacular fitxatge.
Miquel: 1:40:11 Bon debut de l’any.
Fran: 1:43:25. Correcte debut.
Tomàs: 2:03:29. Millor marca.
Ceci: 2:05:00 Agafant la forma.
PD; Gràcies al Jose per les fotos. Ens veiem a la cursa de l'amistat.

1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

Moltes felicitats a tots.
Esteu fets unes màquines.
Salut!