dimecres, 21 de juliol de 2010

CURSA PER LA INTEGRACIÓ

Crónica realitzada pel Jordi ( Mulay ).
Participació del Never a la III CURSA PER LA INTEGRACIÓ al districte de Sant Andreu (La Maquinista). 2 voltes a un circuit de 5 quilometres.

Aquesta vegada només participa en Jordi (Mulay) en la seva progressió final abans de l’estiu. Escalfament de rigor a les 08:15 hores (de 15’ com Deu mana) i 15’ abans de les 09:00 hores, cap al lloc de la sortida.

En principi la idea és sortir amb el globus de 40’, però em penso que fa molta calor i xafogor (encara que el dia està núvol)...Bueno la idea és bona i fins el quilòmetre 3,5 va bé el tema, però el deixo uns metres i al pas del 5kms. En porta 20’’ de distància. A la segona volta aguanto el ritme i acabo en 41’04” (content per córrer sense d’altres NEVER’S i amb la calor que feia).


Menció especial per tot els atletes amb cadira de rodes i disminuïts que van participar (VERITABLES MÀQUINES!!!!!)

Ah!!! En Martín Fiz va participar i va quedar en la 5ª posició (32:08 primer classificat veterans més de 45 anys) i en José Mª Abascal el 174 (40:25 26 classificat veterans de més de 45 anys).


MODIFICACIÓ DEL TEMPS PER PART DE LA ORGANITZACIÓ (EL CIRCUIT AL FINAL ERA DE 10.160 METRES....COMPENSACIÓ DEL TEMPS....39’’ MENYS (millor marca personal).

Resultat;
Mulay; 40:25 Millor marca personal en la distància.


2 comentaris:

SOMOS UNA BANDA ha dit...

jordi eres una maquina
la temporada que viene me tocara verte el trasero
saludos

Anònim ha dit...

TU SI KERES UNA MAKINA..ME KONFORMO KKORRER A TU LADO...ES UN HONOR....UN ABRAZO MAKINON!!!!!