dimarts, 13 d’abril de 2010

LA PORTALS "VOLTA A MONTSERRAT EN BTT"


Recorregut extret del GPS.

Altimetria de la marxa.

Participació del Never a la I edició de la Portals “ Volta a Montserrat en BTT”. En aquesta pedalada que no cursa participen els nostres atletes David, Jose, Joan, Albert i Fran, també ens acompanya el Victor que no dubta en acompanyar-nos sempre que hi ha una BTT pel mig. Al tractar-se de la primera edició, era una incògnita com aniria, el recorregut semblava espectacular, i l’organització també se li veien bones maneres, el resultat va ser que no va defraudar gens ni mica. Un recorregut preciós, que per posar alguna pega, igual sobrava algun tram de carretera, i l’organització de 9 llarg.
Albert i Victor preparant-se per la marxa.
Per començar el dia tocava matinar així que sobre les 06:00 A:M tots els membres del Never es desplaçaven cap a Collbató, hora de trobada 07:15 A:M a la recollida de dorsals. Poc a poc els nostres atletes van arribant i la veritat feia una rasqueta bastant important, comença el debat sobre quin tipus de roba portar, que si maillot amb manguitos, que si màniga llarga, que si jaqueta... el debat va finalitzar ràpid, cadascú amb el que volgués. Seguidament recollida de dorsals, deixar les últimes coses al cotxe i cap a la sortida.
D'esquerre a dreta Joan, Victor, Fran, David, Albert i Jose.
L’ambient era espectacular, més de 1000 bickers amb les seves màquines preparades per gaudir d’un recorregut sota el paisatge de Montserrat i sobretot d’un dia de sol, que amb l’any que hem portat és gairebé noticia. De sortida i com sempre es fan tres grups de Never’s, Joan i David per endavant, Jose i Victor més endarrera, i Albert i Fran tancant la participació dels nostres. El primer tram es de pujada i des de Collbató es puja cap a el Bruc per seguir pujant fins arribar al punt més alt de la marxa on es troba el primer el primer avituallament al p.k. 14 aproximadament. Seguidament comença un tram de baixada fins a Marganell, en un primer tram de clara baixada i un segon de tobogans, en aquest tram l’Albert pateix una punxada, s’adjunta foto, i ens trobem amb un participant essent atès pels serveis d’emergències, posteriorment ens van assabentar que va patir el trencament dels dos canells i una forta contusió a la cara, des d’aquí desitjar-li una ràpida recuperació.
Un cop passat Marganell enfilen buscant Monistrol amb un tram especialment bonic i amb uns tobogans trencacames que feien que les cames comencessin a patir, ens trobem sobre el segon punt d’avituallament al p.q. 29 aproximat. Desprès d’aquest avituallament es passava per la població de Monistrol de Montserrat i desprès de creuar la C-55 enllacen amb un tram trecacames ple de tolls, però que picava cap avall per arribar a l’altura d’entre Olesa de Montserrat i Esparreguera on es trobava el tercer avituallament al punt més baix de la marxa.

Albert i Fran al 2º avituallament amb Montserrat de fons, "que bonito".

Per finalitzar només quedava tornar a pujar a Collbató, creuem la C-55 i comencem a pujar per una pista molt maca amb paelles espectaculars i que per les alçades de marxa que ens trobàvem p.q. 45 aproximadament ja comencen a notar-se a les cames. Per arribar a la meta només quedava agafar una pista amb molta pedra solta que pujava, però ja amb menys intensitat i creuar la població de Collbató.

Joan amb el Perico Delgado a la meta.

A l’arribada un altre cop l’organització perfecta amb la “buti” preparada i amb les begudes ben fredes que amb la calor i la pols acumulada s’agraïen una barbaritat. En resum, una marxa molt ben organitzada i amb un recorregut de luxe. Per la seva part, els nostres atletes van ratllar a una bona alçada i el Joan es va plantar en meta amb 2 hores 57 minuts, el David amb 3hores 10 minuts, el Jose 3 hores 27 minuts, el Victor tot seguit, el Fran 3 hores 45 minuts i l’Albert una mica més tard.

1 comentari:

rapyd74 ha dit...

Mireu aquest enllaç:

"http://www.tv3.cat/videos/2832510/TN-comarques-Barcelona-12042010"

Es un video de les noticias de tv3, crec que surt el Victor (m´ha semblat pel maillot que porta) a prop del min. 19:35 i si no es ell, doncs tambe us pot fer gracia veurel...

Saluts.