diumenge, 28 de març del 2010

17ª MITJA DE MONTORNES.

Participació del Never a la 17ª Mitja Marató de Montornès, en aquesta cursa participen els atletes Miguel, Jordi, Miquel i Fran, ha causat baixa d’última hora l’atleta Floren. Per començar, tot i sortir amb temps de sobres, una retenció a la carretera de la Roca ens fa arribar a la línia de sortida només 40 minuts abans. A corre-cuita anem ha buscar els dorsals i veiem que avui no seria el nostre dia, unes cues bastant importants que fan que després de posar-nos de curt i anar al servei, tenim el temps just per arribar a la línia de sortida.

Avui la cursa es presentava amb objectius molts diferents, Jordi que s’entrena amb el Joan i esta com una moto, a rebaixar temps. El Miquel amb problemes de genoll no les tenia totes de poder acabar la cursa, el Miguel que reapareixia després de la seva lesió a intentar a finalitzar dignament, i el Fran a fer un rodatge llarg. Així les coses, el Jordi només sortir tira endavant, i els altres tres atletes fan un grupeto per anar fent. Als voltants del p.k. 7 el Miquel es despenja d’aquest grup i les seves previsions es fan realitat i al p.k. 9 ha d’abandonar. Per la seva part i com que el recorregut és d’anada i tornada a l’alçada del p.k.11 ens creuen amb el Jordi i com tres minuts darrera d’ell el globus de 1:35 minuts, per la qual cosa els seus objectius s’estaven complint. Darrera d’ell Miguel i Fran continuaven en grup i els quilòmetres anaven avançant. A l’altura del p.k. 18 el Miguel comenta al Fran que al pas per la línia d’arribada al p.k. 19 es retirarà ja que porta els bessons molt carregats, per la qual cosa el Fran continua en solitari fins a la meta, realitzant una sèrie de 3,1 quilòmetres.


Al final i a les alçades de temporada que ens trobem, resultat espectacular pel Jordi, els entrenaments secrets que fa junt al Joan estan donant els seus fruits, mala sort pel Miquel, retorn digne del Miguel, i bon rodatge pel Fran. Un cop finalitzada la cursa queda la post-mitja, que és anar amb la caixa d'obsequis Henkel fins al cotxe, que per que us feu una idea aquí us penjo la foto, tot el que hi ha a la foto ho poseu en una caixa i cap al cotxe.

Resultats:


Jordi 1:31:21 Impresionant progressió.

Fran 1:45:35 Correcte.

Miguel Abandó p.k. 19 Benvingut crack i una forta abraçada.

Miquel Abandó p.k. 9, a recuperar-se aviat.