diumenge, 13 de desembre del 2009

XXI MITJA MARATÓ DE VILANOVA

Participació del Never a la XXI Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú. En aquesta cursa de la capital del Garraf, participen els atletes Jordi ( Mulay ), David, Pani, Miquel H., Miquel G., Ceci i Fran. Per començar, dia “espectacular”, un fred que pelava, i per acabar d’adobar-ho pluja durant tota la cursa. Jo la veritat no sé si l'he fet alguna cosa al Tomàs Molina, cursa que vaig, cursa que plou..... Per continuar amb el bon rotllo del dia que ens esperava, i mentre ens anavem trobant els atletes del Never, havia d’aguantar les bromes dels atletes culès sobre “el clamorós” penal xiulat ahir per Iturralde al derbi contra l’Espanyol. Com veieu el bon humor s’anava acumulant, ja, ja, ja.

Amb el nostre amic Jordi "bufal Voraç".

Per cert com tot no podia ser dolent abans de la sortida, a la cafeteria ens trobem amb el nostre estimat amic Jordi, Bufal Voraç, una autèntica bèstia de les curses a peu, i que amenaça amb endinsar-se dintre del món de les duatlons, Ull...
La cursa, que presentava variacions respecte al traçat de l’any passat, prometia, i els nostres atletes amb diferents objectius es preparaven per a la sortida. L’únic avantatge de les curses amb fred, es que ens obliga a escalfar una mica, i avui no ha estat una excepció.
D'esquerre a dreta, Pani, Ceci, Miquel G., Fran, David, Miquel H. i Jordi.
Un cop comença la cursa, i al voltant del punt quilomètric 2, les coses ja comencen a aclarir-se, l’atleta David posa un ritme infernal i se’n va tot sol, darrera d’ell un duet que s’està fent un clàssic dintre del Never que són el Jordi i el Miquel H. intentaven vigilar al David a distància. Més endarrera Miquel G., Pani i Fran circulaven a una mínima distància i darrera el Ceci ja s’havia despenjat. Així ha estat tota la cursa, que pel recorregut amb varies zones d’anada i tornada permetria que els atletes ens poguessim veure les cares de plaer que portavem, je,je,je,
Als quilòmetres finals amb anada i tornada per la C-246a fins a gairebé Cubelles amb una zona “ preciosa” de tobogans plens de tolls d’aigua, les posicions no varien gaire i només quedava l’últim esforç fins a la meta.
Per cert, a la arribada a meta un fred espectacular i sort de la bona organització que ha fet que la cua per tal de recollir els regals i el guarda-roba hagi estat mínima. En resum una cursa de les que et fan ser una miqueta més dur i continua l’entrenament per a la Marató de Barcelona a la qual una part dels nostres atletes ja es troben inscrits. Per cert,a altres, el tema de la Marató se’ls queda curt i ja es troben inscrits a la Half-Challenge, ohh yeahh. !!!!

Resultats;
David 1:35:49 Espectacular.
Jordi 1:38:03 També espectacular.
Miquel H. 1:40:58 Molt bon resultat.
Fran 1:45:00 Tot i millorar l’any anterior discret.
Miquel G. 1:45:00 Excel·lent debut en la distància.
Pani 1:48:31 Se li ha fet massa llarg.
Ceci 2:07:57 Molt discret.

PD: Un record pels nostres atletes que es trobem de baixa, el Jose i el Floren, ànims !!!.

2 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Felicitats màquines. Vaja dia més humit i fred, uf!
Ja parlarem per lo del duatló que em vas comentar. Si lliuru es possible que m'estreni allà.
Salut!

Passenger ha dit...

¡Qué nivelazo que está cogiendo esto! Veo ya mucho "mákina" por aquí. Habrá que ponerse las pilas pronto si no quiero quedarme de utillero. ¡Saludos!
PD. Me quiero apuntar a la duatló de Viladecans. ¿Lloverá Fran?