diumenge, 18 d’octubre del 2009

V MARATÓ DEL MEDITERRANI

Participació del Never a la Marató del Mediterrani, aquest clàssic del calendari de tardor, aquest any estrenava distància, la mitja marató, i els atletes del never no podien deixar passar aquest esdeveniment per avançar el calendari de mitges d’hivern. En aquesta cursa participen els atletes Jordi, Miquel, Albert, Pani, Tomàs, Ceci, Fran i Joan que substitueix al malalt Jordi ( Cap de colla ). Arribada desigual en quant a temps per part dels atletes a la línia de sortida on havien quedat, amb menció especial pels atletes Joan, Jordi i sobretot Tomàs, que es presenten al lloc de trobada 15 minuts abans de la sortida. Foto de rigor on ens incorpora un altre atleta, el Miquel, el podeu veure clarament a la foto, ja que encara no te la samarreta oficial del nostre club.

De dalt a baix i d'esquerre a dreta, Tomàs, Ceci, Fran, Miquel, Jordi, Miquel, Albert, Pani i Joan.

De sortida i avui que tenim una llebre d’excepció, el Joan, pactem un ritme de cinc el quilòmetre per acabar als voltants de 1:45. Durant els primer quilòmetres es segueix el ritme pactat i el grup es manté compacte, només es queden una mica enrederits els atletes Tomàs i Ceci. Al punt quilomètric cinc tenim a l’atleta David, avui en funcions de fotògraf, aquí a sota podeu veure la foto amb el grup compacte i els atletes encara amb forces per fer broma. Tot segueix el pactat fins aproximadament el quilòmetre set on els atletes Albert i Pani es despengen del grup. Al punt quilomètric vuit i per problemes físic l’atleta Tomàs abandona la cursa, una altra vegada serà. En vistes de que la cosa anava bé, Joan comença a accelerà el ritme, i a l’atleta Fran després del primer pas per meta perd contacte amb el grup i farà la guerra pel seu compte.

El circuit la veritat estava força bé, fins al quilòmetre 10 era el mateix que la cursa de 10 km, per desprès realitza una volta pel passeig marítim de Gavà i Castelldefels on et creuaves algunes vegades amb els atletes que fèiem la marató. Entre aquest es trobava la machine de l’atleta Jordi, Bufal voraç, que ens a permès donar-los ànims mutus, Jordi ets un crack. La segona part de la cursa ha continuat amb les mateixes posicions, tot i que el grup capdavanter tirat pel Joan, amb el Jordi i el Miquel, s’han anat escalfant i han acabat amb unes més que meritòries marques per l’alçada de temporada en que ens trobem.
Resultats:
Joan: 1:39:42 Un passeig per un dels cracks del never.
Miquel: 1:39:42 Excel·lent marca.
Jordi: 1:39: 53 Espectacular debut en la distància.
Fran: 1:44:02 Bon inici de temporada en la distància.
Albert: 1:45:31 Correcte debut en la mitja.
Pani: 1:48:54 Hi ha marge de millora.
Ceci: 2:08:08 Cal millorar.
Tomàs: KO tècnic.

4 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Enhorabona a tots, la cursa com a mitja crec que ha estat perfecte. Com a marató crec que no podria dir el mateix, però bé, ara no toca.
Felicitats un altre cop. Fa molt de goig veure tantes samarretes dels Never's.
Salut!

nm66 ha dit...

Joan: 1:39:42 Un passeig per un dels cracks del never.
Miquel: 1:39:42 Excel·lent marca.
Jordi: 1:39: 53 Espectacular debut en la distància.
Fran: 1:44:02 Bon inici de temporada en la distància.
Albert: 1:45:31 Correcte debut en la mitja.
Pani: 1:48:54 Hi ha marge de millora.
Ceci: 2:08:08 Cal millorar.
Tomàs: KO tècnic.

Ja ja ja i jo que m'ho crec. Tots heu estat fent "cervezas" al bar despres de la foto de sortida i nomes el Tomas (que s'ha fet pupita) ha fet una mica d'esport.

nm66 ha dit...

Bueno, espero que despres del fiasco de la Marato del Mediterrani, algú faci alguna coseta maca a:

Apunteu-vos-hi http://www.cursadelamistat.com/cast/inscripcions.htm

Això No es res per a vosaltres
http://www.cursadelamistat.com/cast/recorregut.htm
""Campions del Never Run Alone"" i potser el vostre (cap de colla)us pot acompanyar.

Una mica d'historia no us anirà malament:http://www.cursadelamistat.com/pdf/FisonomiaCursaAmistat.pdf

A veure els resultats campions!!!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.