dimecres, 7 d’octubre del 2009

DUATLÓ DE NÚRIA.

Lo prometido es deuda, i aquí un penjo la crónica i les fotos de la participació dels atletes Joan i David a la duatló de Núria. Gràcies a Joan per la crónica.


Tot va començar una nit de lluna plena a l’hostal “El Enanito Tronchón” de Ribes de Freser, nit de lluna plena, on la secció del Never va enviar a dos valents dels seus atletes, en David i al Joan a fer la duatló.

La nit va ser llarga, molt llarga, i freda, el David tenia mal de cap i no volia res, i mira que en Joan havia portat la seva crema anti-fricció, ja,ja,ja, doncs a dormir i a descansar.
El matí va llevar-se fred, amb 4º graus, vam desplaçar-nos al lloc de la sortida, la plaça de Queralbs, on ja ens esperaven uns 150 atletes.
Vam arrencar el primer tram de la cursa, amb BTT, entre empentes i arrencades, que en molts cops no serveix de res, ja que els 11 km de pujada continuada per la pista forestal, posa a tothom al seu lloc. L’arribada a Fontalba pel pas de la primera transició en David i el Joan ja van arribar per separat. En Joan no té espera quan hi ha competició pel mig, i en David volia reservar-se ja que no coneixia el recorregut.
Van començar el segon tram de la duatló, tram a peu, amb reserves, s’ha de pujar el cim del Puigmal, i la seva part pitjor la baixada, on les cames no descansen ni un moment, un autèntic trenca cames... que també posa a tothom al seu lloc.
Per finalitzar, el tercer tram, baixada de Fontalba a Queralbs amb BTT, una baixada ràpida i en alguns trams complicada donada la grava en alguns dels revolts.
Vam acabar amb molt bones sensacions.. cansats però amb ganes de tornar a repetir-ho, però amb més integrants del Never, per tenir més joc a la nit...jajaja

Les dues besties pardes, d'esquerre a dreta, David i Joan.

Resultats;
David : 04:41:34, molt bon temps.
Joan : 04:00:26 , bon temps però es pot millorar.

1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

Amb un parell de coll...!!!
Em ve de gust aquest any ja fer alguna d'aquestes bestieses.
He vist que molts de vosaltres estareu al Mediterrani diumenge. Donç fins aleshores.
Salut i potes!