diumenge, 20 de setembre del 2009

VII MARXA BTT VALBUENA


Participació del Never a la VII Marxa BTT Vallbuena a Castelldefels. En aquesta marxa participen els atletes Albert, David, Esteban, Enric, Victor, Ismael (alter ego del Jose) i Fran. Cal dir que per la majoria dels nostres atletes, excepte David, Esteban i Enric era la primera cursa en BTT i el resultat ha estat força satisfactori. Absències destacades dels atletes Joan i José totalment motivades, i des d'aqui volen donar-lis tot el nostre ànim i afecte. Aquesta cursa constava de dos recorreguts un de 30 km i un altre més llarg de 50 km pel parc natural del Garraf i Begues.

Recorregut de la marxa.

Per començar haviem de matinar, ja que la sortida es prenia a partir de les 8:00 hores, així que la majoria dels atletes a les 6:00 AM ja estavem en peu per carregar les bicis al cotxe i cap a Castefa, QUE PASSA NENGGGG!!!!. El lloc de trobada era a les 07:30 a la línia de sortida com podeu observar a la foto els atletes Esteban, Albert, Ismael i Fran quant descarregavem les bicicletes tot just sortia el sol .

A la sortida tot bones intencions tot i els diferents nivells entre els atletes, amb bickers consagrats com el David, Esteban i Enric i debutants com l’Albert, Ismael, Victor i Fran. Xafardejant amb gent especialitzada ens diuen que és un recorregut força dur i amb trams força tècnics. A la sortida ambient excepcional amb més de 1000 ciclistes i les condicions climatològiques òptimes, bon temps i bona temperatura.

D'esquerre a dreta, Esteban, Albert, Fran, Ismael, David, Enric i Victor.

Només donar la sortida i amb la quantitat de ciclistes que hi havia cadascú pel seu camí i al seu ritme, la veritat és que als pocs quilòmetres ja es pot observar la duresa del recorregut, amb pujades tècniques que es feien encara més amb la quantitat de gent. Al quilòmetres 6 aproximadament i amb la primera baixada mitjanament en condicions, caiguda del Fran, que la veritat entre que no domina gaire i una petita tancada per part d’un altre bicker, va donar amb els seus ossos al terra, que tot i l’ensurt inicial sembla que quedarà en res, Xapa i pintura. Per davant David i Esteban marcaven el seu ritme, Albert i Enric una mica més enrederits, Ismael al seu aire i Victor custodiava a l'accidentat Fran.


Pérfil de la marxa, a simple vista es pot observar que esta pensats per rodadors, je,je.

Al segon avituallament al p.q. 19 aproximat es desdobla la cursa cap a la ruta llarga i la curta, allà els nostres atletes fan dos grups, David, Esteban, Enric i Victor opten per la llarga i Albert, Ismael i Fran fan el curt. Al final i com no podia ser d’un altra manera David encapçala el grup seguit de molt a prop per l’atleta Esteban, i seguidament Enric i Victor fan la seva aparició a la línia d’arribada. Abans Albert havia fet la seva aparició juntament amb Ismael i Fran, que birra i botifarra en mà van esperar a la resta de bickers.
En resum bona actuació dels bickers consagrats, Victor amb un més que correcte debut, i bona actuació de l’Albert i Ismael, pel Fran un dit molt adient, Manolete,Manolete si no sabes torear pa que te ........

PROPERA CURSA A PEU, 04.10.09 CURSA DE CORNELLÀ I DUATLÒ DE NÚRIA.

1 comentari:

FRANK JIMENEZ ha dit...

VEC QUE ENS ESTAN SORTINT RIVALS AMB LA BTT, JE JE JE
ES POSIBLE QUE FINALMENT EL DIA 21 DIMECRES FEM UNA PEDALADA A COLLSEROLA.
JA US INFORMARÉ