diumenge, 6 de setembre de 2009

XIII CURSA DE LA VINYA, SANT LLORENÇ D'HORTONS

El Never torna a la competició pedestre, i res millor per començar la temporada de curses a peu que la cursa de la Vinya a Sant Llorenç d’Hortons. En aquesta cursa participen el Floren, al que hem de buscar-li un mot, el Pani “la cobra” i el Fran “maratón man”. Al igual que l’any passat, el fet que en aquesta cursa com a obsequi facilitin entrades per a la piscina municipal pels atletes i la family ens ha fet decantar-nos per aquesta i així aprofitar el dia amb els nostres.
"Cobra", Floren i "maraton man" abans de pendre la sortida.

Diuen que l’home és l’únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra, i és totalment cert. Les entrades per la piscina ens van cegar i ens va fer oblidar-nos de la duresa d’aquesta cursa. Es tracta d’una cursa on un 80% del recorregut es fa per muntanya i amb un recorregut amb força desnivell com podeu veure al gràfic annex del polar que es va autoregalar l’atleta Fran pel seu aniversari. Per cert veure-ho que falten quilòmetres, el podómetre es va quedar sense pila, massa tecnologia. A la dificultat del recorregut es va sumar una calor sufocant. La veritat és que la cursa d’avui era per veure el nostre estat de forma i començar a fer quilòmetres de cara als objectius propers, Floren i “maraton man” la Behobia- San Sebastian i “la cobra” que aquest any vol realitzar el seu primer marató.
Gràfic del desnivell de la cursa.

Al final la cursa ha resultat molt reconfortant pels atletes, tot i que per continuar amb la tradició al quilòmetre 1 ja cadascú anava pel seu compte. “Maraton man” a tirat cap endavant intentant regular, l’atleta “cobra” una mica més endarrera i Floren mirant-s’ho des de darrera . Al final tot i la calor bones sensacions i animats per continuar entrenant i fent quilòmetres que la temporada només ha fet que començar.
Per cert a l’arribada estaven animant els millors seguidors de l’atleta “cobra” i els de l’atleta Floren havien estat a la sortida. Després de recollir els obsequis, que la veritat aquest any s’han superat, tot a la piscina, excepte l’atleta Fran que tenia Paella i platja.

Els nostres atletes amb els millors seguidors de l'atleta "cobra" i Floren.

Resultats;

Fran 54:16 40 segons pitjor que l'any passat, ha de millorat, i molt.

Pani 56:07 Millor que l'any passat, a continuar.

Floren 56:43 Correcte debut a la Cursa.

PROPERA CURSA, MARXA BTT VALLBUENA 20.09.09.

2 comentaris:

Bufal VORAÇ ha dit...

Bona cursa per anar agafant ritme.
El que segueix a la cursa sempre fa oblidar les penúries per les que hem de passar els corredors.
Per cert, entenc que aquest any la "Mercé" l'esquivareu, no?
Salut i potes!

Fran ha dit...

Que tal bufal??, ja estem un altre cop al tajo. La veritat és que sí, aquest any deixarem la mercè ja que el dia 20 farem la marxa de Vallbuena en BTT. Per mí tota una aventura, ja que serà la primera marxa que faré. Ja veurem com va, una abraçada i anims per Poznan.
Apa que vagi bé.