diumenge, 29 de març del 2009

16ª MITJA MARATÓ DE MONTORNÈS

Participació del Never a la 16ª Mitja Marató de Montornès, en aquesta cursa han participat els atletes del nostre club; Jordi, Miquel ( alter ego del Joan ), Floren, Pani i Fran. Per començar ens aixequem amb un dia amb pluja i fred, que va fer que l’atleta Pani confirmés la participació de la resta d’atletes abans de començar el desplaçament. Arribada a la línia de sortida amb temps, havien quedat d’hora en previsió pel canvi horari, estacionament en una zona molt enfangada i cafè amb gel obligat veien per la tele del bareto el final de la cursa de formula 1.

D'esquerre a dreta, Colega Floren, Floren, Fran, Pani, Jordi i Miquel.
Recollida de pitralls i guarda-roba al pavelló que es trobava ple de a vessar, tot i això va funcionar correctament amb una organització molt bona. Petit escalfament degut a la pluja, que al final i degut al retard en la sortida va fer que a la línia de sortida ja estiguéssim totalment xops. La cursa pels nostres atletes es presentava de manera molt diferent, l’atleta Floren debutava a la distància, els atletes Miquel i Pani retornaven a la competició després d’un temps, l’atleta Jordi corria una setmana desprès de la seva gesta ( per cert quant hem passi la crònica serà publicat ) i l’atleta Fran a fer quilòmetres per intentar mantenir la forma fins al Marató de Madrid del 26 d’Abril.

Al final resultats prou correctes per a tots els atletes del never i bones sensacions en general. A l’arribada a meta, ja havia parat de ploure, una miqueta de cua per tal de recollir la caixa obsequi de Henkel ( Veure foto superior ), per cert, no se si cansa més la mitja o portar la caixa al cotxe, reagrupament dels atletes i comentaris i conyes sobre la cursa.
En resum una bona jornada de cursa tot i la pluja inicial i bones sensacions pels nostres atletes.

Resultats dels nostres atletes ( temps reals ).

Fran 1:42:30 Bon rodatge i bones sensacions.
Miquel 1:43:01 Més que correcte retrobament amb la distància.
Pani 1:46:33 Bona cursa en la seva 2º mitja.
Jordi 1:55:14 Va pagar l’esforç de la setmana anterior.
Floren 1:56:35 Correcte debut en la mitja.


PROPERA CURSA – CURSA DE BOMBERS 05.04.09.

2 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Molt bé NEVER's. Vosaltres contents i la dona segur que encara més amb aquest lot.
Enhorabona i una més al sac. A Valls tot +- com a Montornés.
Salut!

FRANK JIMENEZ ha dit...

Ei Nevers veo que el equipo aumenta.
Saludos nosotros tambien estuvimo pero en la llegada nos fuimos rapido con la caja Henkel a cuestas
Nos vemo en Bomberos ( creo que hay 18000 inscritos )