diumenge, 8 de febrer del 2009

MITJA MARATÓ DE BARCELONA

Continua el compte enrrera cap a la Marató de Barcelona del dia 1 de març, i els atletes del never participan a la mitja marató de Barcelona. En aquesta cursa participen els atletes del never Miguel, Jordi que torna a la distància, Esteban, Tomas de debutava en una mitja i Fran, que després de quinze dies entre grip i sinusitis continua en el tajo. Arribada a la sortida per tren, metro i cotxe particular, per quedar a una botiga de bicicletes al costat de la sortida que arribats al lloc resultar ser un edifici enderrocat. Café de rigor, petit escalfament i cap a la sortida.

Atletes del never d'esquerre a dreta Tomas, Miguel, Jordi, Fran i Esteban.
D'inici diferents objectius per la cursa, Esteban a ser sub 1:30, Miguel a sub 1:40, Fran rodarà i acompanyarà a Jordi per esser sub 1:45, i Tomas que debutava en la distància lluitarà per arribar amb dignitat. Després d'una cursa amb un dia assolejat però amb temperatures baixes, Esteban a complert amb escreix, Miguel s'ha quedat a 13 segons, Jordi amb objectiu complert, Fran amb molt bones sensacions " serà l'antibiotic doping", i Tomas amb un bon debut. És a dir tots contents i queden 21 dies per la gran cita.
De sortida ens trobem amb Jordi " bufal voraç", moltíssima sort per la marató de la setmana vinent a Sevilla, i a l'arribada amb les màquines del somos una banda que van llençats cap a la Marató. Al final com acostuma a ser malauradament habitual a les cursa de Barcelona, petit caos al guardarroba i ens trobem amb el Mario un altre atleta en plena progressió i ja tots els nostres atletes pensant en la mitja de la setmana vinent a Gavà.

D'esquerre a dreta Mario, Fran, Esteban i Jordi.

PROPERA CURSA MITJA GAVÀ - CASTELLDEFELS
Temps oficials:
Esteban: 1:27:34 Temps espectacular.
Miguel: 1:40:13 A Gavà sub 1:40 segur.
Fran: 1:44:34 Rodant amb molt bones sensacions " si l'antibiotic és doping li suspenen un any"
Jordi: 1:44:39 Tornada a la distància per la porta gran.
Tomas: 2:05:11 Debut més que correcte en la distància.

1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

Ja sabeu que la gent pensa que estem sonats perqué fem aquestes bojeries.
Jo penso que córrer una mitja és una proesa i hem de presumir de fer-les.
Les marques no són importants tot i que van caient pel seu propi pes.
Quan tasteu la marató flipareu. Descobrireu noves emocions que poques coses en la vida proporcienen.
Enhorabona a tots i SALUT I POTES!