diumenge, 11 de gener del 2009

MITJA MARATÓ DE SITGES


Després de les festes nadalenques, el never torna a la competició a la mitja marató de Sitges, en aquesta cursa han participat els atletes de never Miguel, David, Cecilio i Fran, en aquesta cursa també ens ha acompanyat l'atleta Joan Carles. La veritat és que després de la setmana que portem amb nevades i molt de fred, dia solejat això sí amb una mica de fred. Arribada a Sitges amb temps i com ja comença a ser una bona tradició, cafè i xerrada abans de la cursa.


L'atleta Miguel amb el seu cafè i amb la logística de la cursa, enganxant el pitral.

Xerrada al mític bar Sport, cantonada del passeig amb el carrer del pecat, i explicació de tàctiques que evidentment després ningú compleix, si no ens podrien confondre amb un club seriós. Un cop acabada la logística, enganxament del pitral, si us plau no us perdeu la foto superior on s'observa l'atenció que li posa l'atleta Miguel, cua al guarda roba i ha escalfar una miqueta.

D'esquerre a dreta, Joan Carles, David, Miguel, Cecilio i Fran.

Gran participació amb 2500 atletes i un recorregut força atractiu amb petites modificacions respecte a l'any anterior, varies passades pel passeig i tot i l'aire que bufava no deixa de ser un plaer córrer veient el mar, després la tradicional pujada fins a l'entrada de l'autopista a Sant Pere de Ribes i visita al casc antic de Sitges per finalitzar amb els dos últim quilòmetres pel passeig.



De sortida el ritme pactat, a cinc el quilòmetre, però els atletes David i Miguel s'han anat animant i a partir del quilòmetre nou s'han anat marxant a poc a poc, darrera d'ells l'atleta Fran aguantava el ritme i l'atleta Cecilio s'enfonsava. Això seria el resum a gran trets de la cursa, com sempre diem el nostres atletes no fan honor al nom del club, i cadascú pel seu compte.

Arribada a meta de l'atleta Cecilo.

Al final de la cursa, temps molt correctes dels nostres atletes per trobar-nos després de les festes de nadal i la poca bondat realitzada per tots nosaltres. A l'arribada la única petita errada de l'organització, una llarga cua al guarda roba i realitzant els estiraments ens trobem el gran atleta Jordi, és a dir búfal voraç, tot un plaer foto de rigor i desitjar-li sort pel seu proper repte, la Marató de Sevilla.


D'esquerre a dreta Jordi "bufal voraç", Miguel, David, Joan Carles i Fran.


Temps reals dels atletes:

David; 1:39:17 gran marca pel biker David.

Miguel; 1:41:42 Gran temps per l'atleta Miguel després de la seva lesió.

Fran; 1:44:42 Correcte, objectiu complert.

Cecilio; 2:02:22 Els torrons van passar factura.

PROPERA CURSA, CURSA DE SANT ANTONI 10 KM. 25.01.09.



2 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Felicitats a tots, són molt bons aquests temps. Un plaer haver coincidit amb vosaltres.
A Sant Antoni que no faltin ni "pit" ni "collons", que diuen a les Terres de l'Ebre.
Salut i KM's

Anònim ha dit...

Sou uns màquines nois. Força NEVER