dijous, 24 d’abril del 2008

Resum últimes curses de la temporada

Atletes, ja sóc aquí!!!!

Després d'un "kit kat" en l'actualització del nostre blog de quatre o cinc mesos, per fi he tornat. No sé si aquesta vegada serà per sempre o només serà per actualitzar i tancar la temporada, però això ho sabrem més endavant. Encara tinc confiança que els meus amics i companys agafin la responsabilitat de mantenir aquest blog en "forma" si jo no puc.
Bé, ara anem al gra. En aquest temps els atletes del club (alguns) han continuat devorant quilòmetres i buscant nous reptes.
En primer lloc dir-vos que en aquests mesos el club ha participat en cinc curses de diferents quilòmetres les quals ja s'estant convertint en habituals. Aquestes curses són: 15 Km. Canovelles (24/03/08), 21,1 Km. Montornés (30/03/08), 10,4 Km. El Papiol (01/05/08), 10 Km. Cursa de Bombers Barcelona (06/04/08) i per últim 10 Km. Almeda -Cornellà de Llobregat- (08/06/08), d'aquesta última no existeix testimoni gràfic.




Els nous reptes per aquest any són bastant més complicats que l'any anterior perquè a part de moure les cames fent running, alguns "team members" han començat a treure les seves bicicletes a passejar per les muntanyes i a baixar "trialeres". Tot indica que tindrem el plaer de participar en alguna duatló i fins i tot en alguna triatló. En Fran va començar a nedar aquesta primavera per poder anar entrenant la triatló i està que se surt.
Aquesta nova temporada promet en quant a nous reptes i en quant a noves marques.
Apa, ens veiem!!!