dilluns, 16 de gener de 2012

MITJA DE SITGES 2012


Participació del Never a la mitja marató de Sitges, en aquesta cursa d’inici d’any participen els atletes Miguel, Ceci, Miquel i Fran, amb baixa d’última hora del Jordi (Mulay) per causa justificada, desitgem que tot hagi anat molt bé.
Arribada a Sitges a primera hora del matí, amb bona temperatura, fred, però menys de l’esperat i voltes i voltes per estacionar. Arribada a la zona de sortida i primeres cues per tal d’agafar el pitrall, encara faltava hora i mitja per l’inici de la cursa, en aquesta edició les llargues cues han estat una constant. La bossa del corredor molt justeta per no dir una altra cosa. Bossa de plàstic i samarreta amb una inscripció de mitja de sitges sense any, ni res de res.
Seguidament el cafè de rigor i mirant entre els atletes s’observa que els corredors s’han portat molt bé i els reis d’orient han regalat moltes sabatilles i complements varis. Escalfament mínim, per no perdre la tradició i cap als calaixos de sortida. Ja que aquest any al disputar-se dues curses, una de 10km. i la mitja, havien distribuït la sortida per calaixos. Degut a aquesta distribució el Miguel i el Fran sortien del segon calaix, i el Ceci i el Miquel del tercer. Un cop al calaix de sortida saludem al Frank del “somos una banda” i preparats per la sortida.
Aquest any el recorregut era d’una volta per la cursa de 10Km i dues per la mitja, que recuperava el pas pel centre de Sitges on hi havia molta gent i força animació, crec que un encert tot i els problemes de passar per carrerons estrets i revolts tancats. Pel que fa a la cursa, de sortida el Miguel i Fran van sortir junts, però ràpidament sobre el p.q. 6 es va veure que el Miguel estava molt fort i el Fran no podia seguir el ritme, darrera el Miquel amb problemes físics va haver d’abandonar i el Ceci anava fent a bon ritme.


En meta excel·lents resultats dels nostres atletes, que es nota que han fet els deures aquest nadal i encaren la part més important de la preparació de cara a la marató amb optimisme. Llàstima dels problemes físics del Miquel, recupera’t aviat crack.
Al final caos al guarda-roba, amb cues quilomètriques, esperem que l’organització prengui nota de cara l’any vinent.

Resultats;
Miguel
: 1:36: 30 Excel·lent.
Fran: 1:40:11 Molt bona marca.
Ceci: 1:55:48 M.M.P.Propera cursa Mitja de Terrassa.

1 comentari:

Abuelo Runner ha dit...

Con lo que a mi me gusta saludar a la "tropa" y no os vi... lastima en Terrasa os buscare, por cierto me alegro que a todos os fuera bien.
Espero que lo del amigo Mulay.. no sea nada grave no?