dimecres, 20 d’abril del 2011

II PORTALS (VOLTA A MONTSERRAT EN BTT)


Participació del Never a la II edició de La Portals ( Volta a Montserrat en BTT ), en aquesta edició participen els atletes David, Esteban, Albert, Jose, Pani, Miquel G. i Fran, també s’afegeixen el Pifa, Juanma, Andreu i Jose. Aquesta segona edició era un homenatge a Melcior Mauri en el vintè aniversari de la seva victòria a la Vuelta Ciclista a Espanya, i també va participar el gran Junco de Berriz, és a dir, Marino Lejarreta.

Matí esplèndid amb una molt bona temperatura i 1.500 ciclistes preparats per tal de donar tota la volta a la muntanya de Montserrat en un recorregut de 56 quilòmetres que finalment van ser 60. En aquest marc magnífic els nostres atletes han sortit amb diferents pretensions, David a disputar-la com a bon bicker, l’Esteban a fer quilòmetres preparant en seu Ironman del més de juny, i la resta del grup a gaudir de la marxa en grup.
Es compleixen els objectius i tots gaudim d’una matinal de BTT espectacular en un marc incomparable, si de cas la única pena va ser la duresa del terrenys per la manca de pluges i les altes temperatures. També menció especial per l’Albert que amb problemes estomacals va patir una mica més del previst.

Foto de grup abans de la sortida.David i Esteban pels carrers de Collbató.



David demostrant les seves habilitats.

Pani obrint pas al grup.

Fran tot just darrera.

Jose aquesta vegada amb el grup.
L'Albert encara aguantava el titme.


Juanma, un nou fixatge en BTT.